zondag 29 november 2015

Pre-Kerstdiner

Het leven aan boord is niet altijd even makkelijk voor Ed-de-vegetariër. De chef is helaas geen Yotam Ottolenghi adept. Alleen als er vegetariërs onder de gasten zijn, dan wordt er wat extra dierloos gekokkereld. Reden genoeg om ons, met vaste grond onder de voeten, te vervoegen naar Radisson Blu Cebu voor een pre-kerstdiner.
Het spiegelplafond in het hotelrestaurant Feria moest natuurlijk even op de foto, voordat we het zondag lunch-buffet te lijf gingen.
De luxe van een koude Chardonnay uit een kristallen glas - heel fijn. We toasten op kazen, broden, salades, Indiase curries, en... het beroemde dessert buffet.
Dít dessert buffet wel te verstaan, inclusief home made schepijs, lokale zoeterij en petit fours reuzenrad.
Een vorm van rammelende-maag-balletje-balletje tussen een rijtje tajines.
Na een handvol rondes langs de lekkernijen zat Shu 'puakka wuakka' vol en was het tijd voor de verplichte fotosessie met de kerstattributen in de hotellobby.
Shu naast de imposante kerstboom. Haar volledig natuurlijke pose doet niets af aan de ietwat vervreemdende setting. Kerst met bruine knieën onder een strandjurkje? Yep, dat is hoe we het hier aanpakken. Last Christmas en Mariah Carey bij 28 graden Celcius.

2 opmerkingen:

  1. Zo...., grappig dit, na een dag studie en training is het luxe vertoeven in dit mooie hotel! En dan die Kerstboom, lachen, die past eigenlijk wel bij het zeeleven. En ja, wij dachten al dat het voor Ed wat meer aanpassings-energie zou kosten om op het schip smaakvol te eten. Je wordt steeds flexibeler Ed! 't Doe je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mmm lekker eten daar Edski! Groeten Uit Diemen van ene heer Tuin

    BeantwoordenVerwijderen