zaterdag 20 maart 2010

Rob's bonte avond

Rob is vandaag per Lomprayah Catamaran vertrokken richting Samui om aldaar het vliegtuig naar Bangkok te nemen en dan huiswaarts te keren naar vrouwlief en kids. Hij heeft zijn door Shu geassisteerde Rescue Diver Course met glans behaald. En daar moest - op de laatste avond - op getoast worden. Waar anders dan in het restaurant 'In Touch'? Rob... leuk dat je hier was!
Rob - rechts - met een welverdiende Mussaman curry (chicken)

2 opmerkingen:

  1. Er gebeuren nog steeds mooie dingen!
    Hé Oceaan duikers, zijn jullie daar in Thailand al volop aan het duiken? Het begint met zinken, ik hoop voor de mannen dat het geleidelijk aan naar de zee diepte gaat. Dat vraagt om concentratie en zorgvuldigheid! Dus Edwin en Maarten zorg dat je uitgeslapen bent als de sportieve zeeverkenning gaat plaatsvinden! Shu Ming is alweer een stapje verder en zij geeft dus goede adviezen! Samen er op uit naar de bodemschatten, het lijkt mij prachtig! Succes Kanjers, pak je kans! Hier in Alphen a/d Rijn hebben wij nog een goed bericht! Martin en Roos kregen vorige week een uitnodiging van het (Leidse) korps Haaglanden om samen naar Leiden te komen en weet je waarom? Martin kreeg een prachtige oorkonde omdat hij sportman van het jaar is geworden, dat wegens zijn inzet, enthousiasme en collegiale sportiviteit! Roos kreeg een eervolle vermelding omdat zij Martin altijd positief stimuleert en zonodig haar steentje bijdraagt aan de sportieve activiteiten. De oorkonde en een mooi boeket bloemen fleuren het verhuis-huis aan de Keersluis helemaal op! Toppie! Mee-denkende Ma-tje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fantastische ervaringen in de oceaan!
    Hoi Shu Ming en Ed, Wat hebben jullie hard gewerkt om de fotoreportage (Ed in de hitte) en de duiklessen van Shu tot een goed resultaat te boeken! Het hele verhaal en de foto's geeft ons weer vertrouwen dat het allemaal goed afloopt. Daar worden wij weer helemaal blij van! De Tailanders hebben hun hart op de goed plaats, met passie zetten zij zich gedreven in voor een verbeterde toekomst. Daar moet je soms vreedzaam voor vechten. Ik hoop van harte dat jullie in deze periode een gelukkige tijd meemaken, samen er wat van maken dat zit er wel in! Ga lekker door op de ontdekkingstocht en geniet!

    BeantwoordenVerwijderen