maandag 19 april 2010

Wegens vakantie Toko gesloten

Morgen vertrekken we richting de Thais-Maleisische grens. Vanaf Kota Bahru (Maleisië) gaan we naar de Perhentian Islands. Hartstikke geinig daar, maar een beetje internet: ho maar! Dat worden dus waarschijnlijk twee weken zonder contact met de bewoonde wereld. Met andere woorden: we zijn even uit de lucht.
Buddha View Travel: hét fullservice reisbureau voor al uw reisbehoeften.

2 opmerkingen:

  1. Hallo Rakkers,

    Het is vandaag woensdag, als het goed is zijn onze globetrotters na een tocht in verzengende hitte nu aan gekomen op Perhentian Islands.
    Have a good time, enjoy your holiday! Even weg van alle mensen die je op de hielen zitten en die van alles van je willen weten. De kust met ludieke eilanden blijft voor jullie intrigerend, de natuurgebieden met grote insecten houden jullie even voor gezien! Voor ons is het vertrouwd, Ed op z'n teenslippers, helemaal jezelf zijn en Shu Ming gaat daar fijlloos in mee!
    De trouwe volgers Martin en Roos zijn na de sleuteloverhandiging heel gelukkig met hun nieuwe huis bezig en als jullie terug komen wacht er een grote verrassing, maar nu nog
    ruim een jaar Azië voor de boeg. Slim, slim!
    Ik ga even googelen naar Maleisië, ik vind jullie overal.
    Meelevende Ma-tje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé frends, ik zie opeens (bij nader inzien) een paar zwarte teenslippers op het stoepje, waren die van Shu Ming? Hier is het lekker koel, ter afwisseling hebben wij de afgelopen nacht nachtvorst gehad, dat was weer schrappen vanmorgen. Met het zonnetje van het om 12.00 uur weer lekker warm, als klussers in het nieuwe huis aan de Valeriaan gaan wij als...en trein. De Pattinaja's, stucadoor, elektriciën, loodgieter, Pa, Ma, het liep even storm. Zaterdag en zondag zijn Martin en zijn Rosie heerlijk samen ter plekke om alles te regelen zoals zij dat willen. Op koninginnedag gaan wij behangen, Roos en ik doen dat heel rustig dan wordt het een plaatje! We send you love! Jan en Ma

    BeantwoordenVerwijderen