donderdag 25 juni 2015

Duiken met Soon-ie

Lang geleden leerde Ed bij Telfort Soon-ie kennen; een schat van een collega. Enige tijd geleden kwam Ed ter oren dat Soon-ie van plan was om duikcursussen te gaan volgen in Thailand. De link was snel gelegd en op aanraden van Ed kwam ze bij Buddha View terecht. Geen slechte keuze, al zeggen we het zelf.
Met rasse schreden doorliep Soon-ie de opeenvolgende PADI cursussen en sinds kort is ze instructrice bij genoemd resort. Dat moesten wij vieren door samen met haar een ochtendje te duiken.
Uitgezwaaid door Team Japan vertrokken wij op de nieuwe Buddha taxi truck naar de Big Boat voor een bootritje naar Chumphon pinnacle. 
Daar kwamen we dus nooit aan door het ruwe weer, maar duiken deden we. De koers werd verlegd naar de duiksites Twins en Japanese Gardens, maar wat het ook geweest zou zijn, het was sowieso leuk om de liefde voor de onderwaterwereld met Soon-ie te delen.

2 opmerkingen:

  1. GROETENUITASSENDELFT 2
    Hi Globetrotters !
    Vanuit verre vremmde oorden wil je natuurlijk graag iets over je vaderlandje horen? En denk je natuurlijk altijd, hoe is hetw weer , en wat is er (o.a) aan de hand in Nederland.
    Het weer in Assendelft is bedroevend slecht geweest, maar langzamerhand ontwikkeld zich er een zomersfeest (volgende week + 25 gr).De Zomer gaat dus nu echt beginnen, het kwik stijgt Quickly.
    Actueel nieuws! Het is Griekenland nog niet gelukt om binnen de Euro te blijven, er is nog steeds eindeloos overleg tussen de Europartners en kapitaalverstrekkers.
    Het is toch wel te hopen dat de Grieken straks weer de Sirtaki kunnen dansen.Het Zeewaterniveau blijft sterk stijgen (in ramrscenario tot 1.70m) en alles naatuurlijk afhankelijk bij ontwikkelingen rond het ijs op Groenland en Antarica (dus Ed, maar niet met te veel mensen te gelijk gaan duiken want dan stijgt het water zeker ha ha).Dit was het korte nieuws. Jullie,s nieuws kenmerkt zich tot voorbereidingen van duikactiviteiten en hereniging van oude liefde (Buddha View) en japanse vriend.Mijn duikactiviteiten zijn die van als ik s,avonds mij Bed in duik (dieper ga ik niet).Wel val ik altijd na mijn duik heel diep in slaap en dat is toch ook een waardevolle belevenis.Hoe jullie er in staan is heel profecioneel, en mijn waardering is groot. Ik/wij zullen jullie blijven volgen (zien wij ook nog wat van de wereld ha ha).
    Ed&Shu Till the next,
    Be Carful
    Be Happy!
    groetenuit assendelft Henk R

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Henk. Mooie berichtgeving vanuit het wonderschone Assendelft. RTV Noord-Holland's razende reporter doet verslag. Dank voor je leuke reactie, we hopen dat er nog vele zullen volgen. Groet, Ed

    BeantwoordenVerwijderen