maandag 22 juni 2015

Phuket

Hopsa. Van Amsterdam via Singapore naar Phuket was een peulenschil. Weldra zaten we al weer achter de Thaise variant van de pieper. De leidraad voor deze blog is toch altijd al de enorme hoeveelheid eet-foto's geweest. Maakt u de borst even nat?
Mixed fried vegetables met rijst en de onvermijdelijke mango shake voor Shu. En voor Ed een Pad Thai met een spannend Spaatje rood. Welkom in ons tweede thuis.
De volgende avond 'op luxe' naar Baan Rim Pa restaurant waar Shu in een heel ver verleden al eens wat Thais at en om wille van nostalgie de ingepakte kippetjes nog eens moest proberen. 
Die dus Paul Bohncke... Hmmmmm! 
Paul en Sonja waren er toen bij, nu helaas niet. Al moet gezegd, de kippen smaakten als vanouds. Kort en goed: de kop is er weer af lieve lezer. We gaan weer aan de slag met uw favoriete weblog. 

3 opmerkingen:

  1. GroetenuitAssendelft,
    Klinkt iets anders maar wel gemeend!!
    Hi Shu&Ed jullie,s droomreis is begonnen.
    Ik zie voorlopig goed gevulde tafels met lekker eten, vakantie gevoel.Geniet lekker, wij kijken mee, en zien zo ook nog iets van de (julli,s) wereld.
    Groeten Henk/Anneke Rozemeijer

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, zo kan het wel weer, aanvullend op de Hollandse maaltijd zie ik de heerlijkste Aziatische maaltijden aan mij "voorbij gaan"! Dan denk ik zo maar... Ed en Shu Ming voelen zich weer helemaal thuis! Lucky you! Fijn om te zien dat jullie tot rust komen na alle beslommeringen van het vertrek, dat doen jullie goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Chicken in Pandamus leaves? Wow, dat is 3 beesten in 1 klap!

    BeantwoordenVerwijderen