vrijdag 1 januari 2016

NYE 2016!

We zaten gisteren nog op Langkawi en de planning was om nieuwjaar te vieren in het Mandarin Oriental Hotel in Kuala Lumpur. Daar werd in de Grand Ballroom het New Year's Eve Black and Silver International Gala Buffet Dinner georganiseerd. En dat zag Ed, met een hoge dosis eigenbelang, wel zitten als verrassing voor Shu. Alras werden de tassen in Langkawi dus gepakt en werd er afgereisd naar de hoofdstad.
Now everybody can fly - het credo van AirAsia. Wij opteren er toch liever voor dat een ander ons vliegt, maar we begrijpen wat ze bedoelen. Wij zijn fan van AirAsia en Shu poseerde dan ook gretig voor ons vliegtuig.
Hier de ballroom queen herself in gala en proostend met een glas water. Daarna gingen we over op de Chileense witte en rode wijnen. Wat we daar allemaal bij aten? Dat kunnen we u haarfijn vertellen. Hier vindt u het menu. Toegegeven, we hebben niet alles (kunnen) proeven - het was gewoonweg te veel - maar we hebben ons best gedaan.
Lastig te zien op de foto, maar Ed's achternaam blijft toch lastig voor de Aziatische medemens. Reeger, Regger... whatever. De hoedjes, ratels, toeters, slingers en overige tafeldecoraties maakten weer een hoop goed.
Deze warmbloedige ijskoningin deed de harten en de sculpturen smelten.
De Ballroom zat gezellig vol met zo'n 60-70 tafels variërend van tweepersoons, tot 20+ persoons. De feestcommissie had goed zijn best gedaan.
Vanaf een uurtje of 22:00 zette de band een paar fijne meezingers in en ging de boel he-le-maal los. Oké, een beetje dan. De dansvloer stroomde vol en er werd uit volle borst meegezongen met nieuwe klassiekers.
Ed op zijn allercharmantst, nét voordat we de boel bij elkaar raapten om naar buiten te gaan voor het vuurwerk dat werd afgestoken voor de beroemde Petronas Towers.
Vooruitlopend op het aftelmoment wilde Shu nog even op de foto bij (weer) een ijssculptuur - wij zien een trend. Helaas komen haar diamanten slippers niet helemaal tot zijn recht op deze foto, maar geloof ons: ze schitterden schitterend!
Deze happy campers groeten u vanuit het KL City Park. Met de Petronas Towers op de achtergrond wensen wij u een fijn, lief, reislustig en gezond 2016. Geniet mateloos en met volle teugen! 

2 opmerkingen:

  1. Ed & SHU, Vanuit hier (ASSENDELFT) HAPPY NEW YEAR!! Jullie hebben toch weer op een bijzondere wijze het Nieuwe Jaar ingeluid, Lekker eten en Drinken, Ballroom slagroom en zo meer! Shu 2016 ingegaan, niet als Ijskonijn, maar als IJskoningin, iets wat natuurlijk (als helderesneeuw) zeer bij haar past! En Ed doet het natuurlijk goed, en tovert vanalles uit zijn hoge hoed. Geniet nu nog maar lekker, straks water,water,water, en komen deze mooie dingen weer later. The Party is over now, straks weer het zeebenen gevoel, maar voel je happy dat is wat ik bedoel!! Succes GROETENUITASSENDELFT Henk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Ed en Shu Ming, wat en pret om even enkele ogenblikken met te kunnen maken van het ultieme nieuwjaarsfeest. Eigenlijk had ik niet gedacht dat je tijd zou hebben om dat alles in een reportage op de blog te zetten. Wat een spetterend feest werd daar gecreëerd, jullie beiden hebben het zienderogen uitstekend naar je zin gehad. "Beeldig gekleed" en met een stralende lach, wat wil je nog meer als een moeder die graag ziet dat haar kinderen gelukkig zijn? En..., ik weet natuurlijk ook dat er maanden van specialistische arbeid aan vooraf zijn gegaan. Wij wensen jullie veel wijsheid toe voor het jaar 2016, arbeidsvreugde en bovenal veilige vaart! God Bless you! Liefs van Jan en Ma

    BeantwoordenVerwijderen