maandag 22 februari 2010

Kota Bharu

Zondag 21 februari zijn we vroeg uit Taman Negara vertrokken, op weg naar Kota Bharu. De treinreis vanaf Jerantut heeft bijna 8 uur geduurd. De jungle en de kampungs vanuit de trein waren nóg indrukwekkender dan op het traject van Gemas naar Jerantut. In Kota Bhara zullen we nu twee dagen verblijven in Ideal Traveller’s House. Gisterenavond na aankomst hebben we heerlijk gegeten op de bekende Night Market; allemaal standjes met heerlijke Maleise gerechten. Vanmorgen hebben we bij de Thaise ambassade een visum aangevraagd voor 60 dagen. Geheel kosteloos en morgenochtend kunnen we die ophalen. Vervolgens zijn we naar de Central Market geweest; ziet er best geinig uit toch?

Kota Bharu Central Market

…en wat dacht je van deze vriendelijke harige vriend (dan heb ik het niet over Ed) die zich tussen de pompelmoezen ophoudt?

4 opmerkingen:

  1. Ha die Ed en Shu, ziet er allemaal geweldig uit. Fijn, dat jullie behalve de last van de krekel en buiten de boot vallen, het prima naar jullie zin hebben. Hier gaat het meeste ook naar wens en José vermaakt zich ook uitste-kend. De sneeuw is inmiddels verdwenen en hope-lijk blijft dat ook zo. Veen fun verder en tot horens/ziens. H.gr. Roos en Ruud

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo doorzetters!
    De verhalen uit Tailand zijn doorspekt met geduld, wachten, reizen en zo af en toe een 2e rangs hotel op de koop toe nemen, jullie leven helemaal Aziatisch! Dat is bewonderendswaardig! Volop aktie op alle fronten. Een reis om nooit te vergeten, zo samen overleven. Hier alles oké, de 100e goudenplak is binnengehaald op de Olypische spelen......, op een vrouw Nicolien Sauwerbreij met een snowbord en Swen Kramer had de pech om op de 10.000 mtr. naar de verteerde baan te worden gestuurd door zijn trainer, dus werd Swen gediskwalificeerd, jammmmer! Vandaag regen en windkracht 8 in Holland, daar mag je wel om gniffelen! Mooie muziek en een gezellige maaltijd maakt ons leven dragelijk en wij blijven aktief voor het goede!! Vandaag een afspraak met Jack en Rebecca gemaakt voor een tochtje met de bruncheboot op zondag 18 april,,, jaaaa, dat is de verjaardag van Ed! Die vier jij dan met je geliefde op een zonovergoten plaats, geniet!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldige markt daar in dat mooie Azië
    Wat een prachtige belevenissen, heel stoer allemaal om die insecten en slechte hostels te overleven. Heerlijk om dan weer op een goede plek aan te komen. Relaxt samen aan de Taise maaltijd en jullie zien er goed uit! Aan het eind van deze week zijn jullie al een maand weg....., en met heerlijk nog 17 maanden voor de boeg, zet m'op, wat...? Een Aziatische bick smile voor al die goede mensen. Top die verre berichten!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hostels should be the same standards as accepted for long-term living in special housing.

    Hoteles Jerusalem

    BeantwoordenVerwijderen