maandag 1 februari 2010

Kuala Lumpur...

...by night is waar we om 20:00 uur KL-tijd aankomen op 1 februari. Keurig op tijd, na een voorbeeldige reis. In London de waterkou in de slurf naar het Air Asia toestel voorgoed gedag gezegd om vervolgens 13 uur later het heerlijke klamme temperatuurtje van 29 graden op onze veel te blanke (c.q. gele) huid te voelen...Vervolgens lekker decadent de taxi genomen naar het Mandarin Oriental Hotel waar onze eerste overnachting door Jeroen en Alex wordt gesponsord. Helemaal te gek!
Vanaf de 21e verdieping met uitzicht op de Petronas: schitterend. Snel even naar Chinatown gegaan, maar alles was al aan het sluiten.

4 opmerkingen:

  1. Hallo geluksvolgels!

    We zitten met de hele familie op de verjaardag van Melissa :D Ze is vandaag 14 jaar oud geworden. Op Google earth hebben we het Mandarin Oriental Hotel bekeken in 3D. Op de
    21-ste etage heb je vast een mooi uitzicht?
    Groeten uit Alphen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey!

    Je moeder belde al om te zeggen dat jullie al nieuws hadden gepost! Goed om te lezen dat jullie het Manderin hotel hebben bereikt :) Gaaf hoor!

    Doei!! veel plezier

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat jullie goed aangekomen zijn :) Nu gaat het echt beginnen voor jullie, tof hoor!

    Nou geniet ervan en hou ons op de hoogte he :D :D

    Gr,
    Ruud

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fly a round the world with love!!!!
    Geliefde Ed en Shu, Heel speciaal het eerste mailtje! Heerlijk onderweg in de wolken, aankomen in een ander continent en weten dat er veel mensen aan jullie denken. Dat zit wel goed met alle vrienden. Nieuwe contacten leggen en spannende mensen ontmoeten...., dat is één van jullie uitdagingen. Wat happens! Dat bezorgt jullie veel gelukkige momenten! Veel happinesssssss! Ma'tje

    BeantwoordenVerwijderen