zaterdag 18 september 2010

Discover Shuba Dive

Niet iedereen begint direct met een duikcursus Open Water zonder duikervaring. Er bestaat voor mensen die het duiken eerst een beetje willen proberen, of niet genoeg de (vakantie)tijd hebben om een volledige duikcursus te volgen een Discover Scuba Dive. Dit is een introductieduik en bij Shu is het beter gezegd een Discover Shuba Dive. Uiteraard is tijdens zo'n duik dé uitdaging om mensen te enthousiasmeren voor het duiken en te laten genieten van al het moois wat de wereld onder water te bieden heeft.
Dit zijn Onno en Dieneke uit Gouda (!). Met heel veel frisse zin gingen ze vanmiddag de boot op met als bestemming Mango Bay. Bij aankomst in de zonovergoten azuurblauwe baai, keken ze al hun ogen uit. De oefeningen in het ondiepe water hebben ze zonder enige moeite uitgevoerd. En wat ze van de duik erna vonden? "Helemaal geweldig, ontzettend veel mooie vissen en koraal gezien. Fantastisch dat je zoiets niet kunt zien en niet verwacht als je gewoon boven water bent. Het was super!" Met blije gezichten schreven Onno en Dieneke ijverig alle vissen op die zij tijdens de duik hebben gezien. Morgenmiddag gaan ze wéér twee duiken maken en de volgende keer als ze in Thailand zijn, gaan zij hun PADI Open Water halen!
Beste Onno en Dieneke, het is fantastisch om jullie zo enthousiast te zien! Bedankt voor de leuke middag, Shu.

2 opmerkingen:

  1. Een zee van avontuur voor jonge mensen.
    Wat mij bijzonder opvalt is .., het regent nooit op jullie foto's. Wij zijn gewend aan de ultime natuurlijke uitdagingen, storm en regen trotseren, strijd met de elementen. De ravage in onze omgeving ruimen na de donderbui..., hoe houden jullie het droog?
    Veel geluksbalonnen oplaten?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha die Ed en Shu,

    Jullie blijven maar genieten van alle mooie dingen. Het is zeker weer een bijzondere belevenis als je die onderwaterfoto's ziet. Kun je inderdaad niet voorstellen, als je hier in dit kikkerland zit. Ja Shu en nu een hele maand alleen. Je zult Eddie wel missen, al kun jij je daar met je drukke bezigheden natuurlijk wel vermaken. Sprak Hans gisteren en hoorde, dat Ed voor een maand terugkwam. Zag het ook op Facebook van Roos. Nou weer veel suc 6 en de groeten van
    Roos en Ruud.

    BeantwoordenVerwijderen