vrijdag 10 september 2010

Hooggeplaatst bezoek

We hebben weer een paar mensen kunnen overhalen om langs te komen op 'ons' eilandje. Deze keer zijn het Randy en Marjolein. Randy is een oud collega van Ed en heeft samen met zijn meissie Marjolein besloten om overal voorlopig lekker even de brui aan te geven. Ze zijn 30 augustus van start gegaan met hun 'big trip' van minimaal een jaar. Er gingen wat e-mailtjes over en weer en afgelopen week zijn ze neergestreken op Koh Tao.
Na een weekje relaxen en in de reis-modus komen vertrekken ze morgen naar hun volgende bestemming. Het was superleuk om ze in deze tropische omstandigheden te zien. We hebben zo'n gevoel dat we ze nog wel ergens elders in Azië gaan tegenkomen.

2 opmerkingen:

  1. He Ed en Shu,
    Nou, zo te zien vermaken jullie je nog opperbest en zeker, als er dan onverwachts een paar goede vrienden langs komen. Als ik dat eten op tafel zie staan, loopt het water al m'n mond uit. Hoef me dus niet af te vragen net als bij b.v. de boomzaag (wel een aparte, want de bromfiets hangt er volgens mij aan vast), waar het om gaat. Trouwens een topmodel bromfiets. Kun je tenminste ergens mee aankomen zonder voor schut te staan. Cross er maar lekker mee rond, maar kijk wel uit voor overstekend wild. Hier gaat het oké. José treedt rond de 3 oktober weer een aantal keren op, dus er is weer werk aan de winkel. Wel weer leuk om te doen. Nou weer de gr. van hier en tot de volgende keer.

    H.gr. Roos, Ruud en José.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé gezellige smikkelaars,

    Samen de Hollandse nieuwtjes doornemen, de Amsterdamse verhalen doorspekt met wat humor?
    Dit zijn nou net de speelse dingen die het leven aangenaam maken! Jullie vrienden zijn al super bruin van die heerlijk warme zon en met elkaar kunnen jullie weer even helemaal gelukkig zijn, Hollands spreken en de Thaise gebruiken aan Randy en Marjolein leren.
    Have fun, enjoy! je Ma'tje

    BeantwoordenVerwijderen