donderdag 2 september 2010

Raad het object

Herinnert u zich het tv spelletje nog waarbij u na het zien van een close up foto moest raden om welk object het ging? Welnu, speelt u even met ons mee?
Is het een onderdeel van het hitteschild van een ruimtevaartuig? Van, hoe heet zo'n ding, een Space Shuttle?
Is het een Ludwig Mies van de Rohe Barcelona Chair, of wellicht het bijbehorende voetenbankje Ottoman?
Of... is het zo'n springveer van een klapschaats? Zo eentje waarmee je op zeker goud haalt, mits je op tijd realiseert dat je de binnen-, dan wel buitenbocht moet nemen.
Oh, nee, ik zie het al, het is een kettingzaag, ook wel motorzaag, motorkettingzaag of boomzaag genoemd.
Nope, het is onze nieuwe aanwinst. Een Honda Wave, met een 100 cc krachtbron is dit mannelijkheid in optima forma. Stemmig zwart en voorzien van off-road banden. Geen Koh Tao heuvel is ons te steil, geen weg lang genoeg om ons af te schrikken. Enne, we hebben het natuurlijk over de de voorste brommer op de foto; die ene met dat mandje.

2 opmerkingen:

  1. Hé diepzee artiesten,

    Gaaf die brommer, het lijkt mij een goed idee dat Rebecca en ik volgend jaar naar Koh Tao komen! Mogen wij de brommer dan lenen om naar de markt te gaan en banaantjes en kruiden te kopen? Ik verplaats mijn terrein van de Albert Cuyp naar een eenvoudige markt en resort, wie weet kan Rebecca haar zelf gemaakte kettingen en ik met de hand beschilderde klompjes verkopen! Ons motto, is je leven je lief, blijf super actie´PFF! Ma´tje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha de Hummer onder de motorbikes! Onverwoestbaar in elk terrein, geen berg te hoog, geen dal te diep. Een stukkie sublieme techniek dat je zonder zweten van A naar B verplaatst. Vele eilandbewoners zullen wel jaloers zijn als ze jullie voorbij zien cruisen op jullie nieuwe aanwinst, met een mandje vol "geleende" rambutans. Veel plezier en kijk uit voor de radarcontroles! Hier gaan de boetes ongeveer 15% omhoog, levert de staat ongeveer 50 miljoen op. Roodlichtje die ze daar waarschijnlijk niet hebben kost hier dan
    172,50 euries!!! Blijf daar dus maar lekker cruisen. Groeten Martin

    BeantwoordenVerwijderen