dinsdag 21 september 2010

Staat er nog wat in de krant vandaag?

We kwamen een zeer bijzondere pagina tegen in een Alphense krant. Een treffende ingezonden brief, een interessant stuk over een Bodegraver die zowel VVDer, als marathonloper is. Voorst een saillant detail over Prinsjesdag-achter-de-schermen en een hilarische advertentie voor de Interliner. Kijk zelf maar:
En oh ja, wij staan er ook in. Voor alle duidelijkheid: Ed heeft zijn Divemaster nog niet helemaal afgerond. Er rest hem nog één onderdeel, en dat heeft geen haast. Tijdens de opleiding mag men namelijk gratis duiken en er is geen (korte) termijn gesteld waarbinnen je de opleiding moet afronden.

2 opmerkingen:

  1. Hé schrijvers van de mini roman,
    O,O,O, wat is dat leuk, zo waren er veel reactie's, jong en oud zagen plotseling de foto van het geliefde paar in de Alphen.CC.
    Mart en Roos, Nicht Carolien en Jan, Arwin, de Dekkers, Ahlers, Tante Jannie, leeftijdgenoten van school, zij hebben het verhaal bij het openslaan van hun krant gelezen en waren verrast! Zal ik eens wat vertellen, er waren ook mensen die zeiden dat ze een beetje jaloers zijn, al die vrijheid, geen file's, behagelijk temperatuurtje! Hoe zal dat in China gaan, daar moet toch zeker een spannend verhaal achter zitten? Zullen we de volgende keer het Leidsch Dagblad eens proberen? Dat is dan voor de Leidse tak van de familie!
    We regelen het wel, promotie voor Koh Tao!
    Kissies van je Ma'tje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He duikers!

    Nog een beetje vakantiegevoel?

    We klussen hier vier jaargetijden?

    Project toilet is klaar, nu door naar de badkamer.

    Ik dacht al dat ik twee bekende zag in de Alphen CC?

    Veel plezier, duikse en succes met de laatste loodjes!

    Martin

    BeantwoordenVerwijderen