vrijdag 1 oktober 2010

I'll be back!

De Drie Merenweg, de Spieringweg en de Deltaweg. Dit lijkt niet echt op een kaartje van het Thaise eiland Koh Tao. Nope, hier staat Ed's tijdelijke onderkomen voor de maand oktober.
We hebben het hier over de Deltaweg in Hoofddorp. Ed is namelijk even terug in Nederland om wat zaken te regelen en om een fotografie opdracht uit te voeren. Leuk om onverwacht en hals over kop even 'ingevlogen' te worden naar NL. Een prachtige mogelijkheid om weer wat knuffels uit te delen aan vriendjes en vriendinnetjes. Toevallig is vriend Harro tijdens mijn aanwezigheid in Hollanda op huwelijksreis en hij bood me Familie Van Wijk's riante stulpje in Hoofddorp - inclusief de twee katten - aan als onderkomen. 31 oktober vlieg ik weer naar Kuala Lumpur om me daar te verenigen met Shu, die momenteel nog met wat Chinese duikstudenten ronddobbert in de warme Golf van Thailand.

2 opmerkingen:

  1. Heftige verrassing, weerzien met Ed in de vroege morgen van 29 september! De wereldreiziger is door z'n Pa, broer Martin en z'n Ma met dikke knuffels ontvangen! Direct naar Amsterdam vertrokken, warme kleding ophalen op de Hobbemakade! t'Mocht niet baten, Ed was vrijdag al aan het snotteren. In Holland? Donderdag direct aan de slag met de camera, in de file naar Brabant om de wedhouder van Den Bosch te fotograferen. Vrijdag hééérlijk Chinees gegeten met Pa,Ma Cheung, Jan en Ma in Rotterdam(er werden Ed heel strenge vragen gesteld)de bezorgde ouders van Shu Ming willen alles weten! Ed kan alles nuchter relativeren en Shu Ming lacht in haar duimpje! Die zit heerlijk op haar eiland, hoeft even nog niet naar het herstachtige Rotterdam, zij ziet haar Ma en Pa op 12 november in Hongkong. Het nieuwe huis van Mart en zijn Rosie werd door Ed bewondert, knap stukje werk van die 2 kanjers, alles zelf gedaan zonder ruzie! Maar ja, je woont niet voor niets aan de Valeriaan, als dat niet rustig is? En op Koh Tao? Shu Ming hou vol, nog even en het weerzien is geweldig! Make your day! Love you!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Ed en Shu,

    Ja het zal wel weer een heel nieuwe belevenis worden Shu, om in je eentje verder te gaan, maar dat zal jou zeker lukken. Mooi voor Ed, dat hij hier een mooie fotoopdracht heeft ge- kregen. Je weet maar nooit, wat dat voor de toekomst oplevert. Kan zeker geen kwaad en het brengt weer wat extra's in kas voor jullie ver-dere reis moet je maar denken. Allebei weer veel suc6 en plezier met de nieuwe ontwikkelingen.

    H.gr. van Roos en Ruud.

    BeantwoordenVerwijderen