woensdag 16 februari 2011

20 jaar Mart en Roos

Mart en Roos, vandaag op de kop af 20 jaar een prachtig paar. Ja, ja, het is eerlijk waar. Hoe krijgen ze het voor elkaar? Dat vraagt om een fotografisch kado, niet waar? Dus hieronder een speciaal kiekje voor hem en haar.
Ed beeldt hier prachtig het getal 20 uit, terwijl Shu haar best doet om het paar zo intelligent mogelijk vriendelijk toe te lachen. Kortom lieve schatten: van harte met jullie 20 jarig bestaan en dat er nog een veelvoud van decennia bij mogen komen. Een kus vanuit Penang, Maleisië.

2 opmerkingen:

  1. Hallo lieve Shu en Ed,

    Vandaag was een leuke dag met z'n tweeën.

    Samen met Roos in de Interliner naar het Leidseplein. Roos kan nog niet helemaal ouderwets lopen, maar op haar nieuwe laarzen, heel veel leer, ging een rondje Amsterdam net.

    De tocht ging via een GPS schat op de Prinsengracht door naar een soort kleine hemel voor Roos. In een heerlijk voorjaarszonnetje, en temperatuur ruim boven het vriespunt, gingen we naar nummer 573.

    Daar is gevestigd het wereldberoemde TASSENMUSEUM HENDRIKJE. Daar hebben we een rondje gemaakt en geleerd over de geschiedenis van de handtas! Prachtig pand, leuke tentoonstelling, goed café en weer wat geleerd.

    Daarna rondje over de grachten gevolgd door een rondje over de Albert Cuypstraat. Vrolijke mensen in het zonnetje op de markt en net te vroeg voor het restaurant.

    De zon ging net onder boven het Museumplein toen wij binnenliepen bij café "Buiten" Daar even tussen de buurtbewoners genoten van een drankje en natuurlijk ook van het mooie uitzicht op de Penthouses aan de Hobbemakade.

    In de nieuwe winkel van Orontes een pakket met de ingrediënten voor een goede Humus gekocht, was even vergeten dat die walnootsalade ook geweldig was.

    Daarna de weg overgestoken en onszelf ondersteboven gegeten bij restaurant Orontes.
    Heerlijke combinatie van voorgerechten gevolgd door spiezen van lamsvlees. Superlekker, superveel en superservice!

    Met volle buiken terug naar het Museumplein en met de bus retour Alphen. Inmiddels een stukkie frisser, maar nu warm op de bank flauwe film en Arsenal-Barcelona kijken.

    Het gaat dus heel goed met ons!

    In de middag nog even vijf treinkaartjes om weer dagje te treinen met Melissa, Jesse en Julia.

    Bedankt voor het berichtje en goede reis!
    Martin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo lieve mensen,

    Commentaar van de blije moeder..., die Regeers doen het niet verkeerd, in het gezelschap van de Cheungs en de Pattinaja"s komen zij helemaal tot hun recht!!!!

    Lovely to see! Je Ma'tje

    BeantwoordenVerwijderen