dinsdag 5 juni 2012

Dagje vrij

Eens in de zoveel tijd hebben we een paar daagjes vrij op het tropische Koh Tao. Afgelopen weekend kwamen de dames van het eerder geplaatste blog 'Team Mermaid', aangevuld met de lieflijke Anmara, vanuit Bangkok ons weer een bezoekje brengen. We planden wat vrije uren voor een tour de île. 
Van links naar rechts Ed's Angels: Anmara, Anne, Shu, Inge en Kimberly. Hoe krijgt hij het toch voor elkaar?
Toen de dames eenmaal per catamaran waren vertrokken - om weldra weder te keren - konden we ook nog tijd vrij maken voor wat fundives. We daalden af en troffen direct deze prachtige nudibranch. 
Deze Hermit crab weigerde zich te vertonen voor de camera. Shu wilde hem nog uit zijn huis peuteren, maar Ed haalde haar over om hem ook maar van zijn vrije dag te laten genieten. 

2 opmerkingen:

  1. Lekker samen spartelen in het diepe, wat een gelukkige tijd, grappige "beestjes" ontdekken!

    Wat een "schat een aan mooie meiden" daar op Koh Tao, nou Ed voelt zich daar ongetwijfeld de badmeester aller tijden!

    Wij zien het met opperste verbazing aan? Ik sprak in het weekend Pa Regeer, je vader zei:
    Ed heeft weer zin om naar huis te komen...., nou als ik dit zie geloof ik daar "weer" niets van, die man verteld sprookjes!

    Gisteren hebben wij stortregen gehad (echt de hele dag) bij een temperatuur van 10 graden even koud als met de Kerst, niet te geloven!

    Elkaar ontmoeten wordt een feest..., in oktober verlang je dan weer naar Koh Tao, net als ik elke keer weer naar de Floriade wil om al het moois mee te kunnen maken! Vooral al die leuke mensen uit allerlei landen die muziek maken, have fun!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé Ed,

    Die meiden houden je wel lekke slank, lekker lopen s'morgens?

    Nog ruim 3 weken, have Fun samen met Shu Ming!

    BeantwoordenVerwijderen