zaterdag 16 juni 2012

Titus Turtle

Na weken van storm, regen en zwaar weer rondom het eiland Koh Tao, is eindelijk de vertrouwde tropische zon en de rustige heldere zee weder gekeerd.
Goedgehumeurd sprong Shu met een grote plons gisterenochtend bij de duikstek Hin Pee Wee om 08:15 uur het water in. Nét voor het opstijgen werden we weer even herinnerd waarom ons geliefde eiland Koh Tao heet: het eiland van de schildpad.
Dit is Titus Turtle met zijn twee Cobia vriendjes. Gezien de naam van dit eiland zou je denken dat het hier stikt van de Green Turtles, maar de laatste maanden zijn er maar drie Turtles gespot rondom Koh Tao; twee bij de duikstek Hin Pee Wee en één bij de duikstek White Rock.  

4 opmerkingen:

  1. Hé Ed en Shu Ming,

    Wij dachten al hoe zal het gaan na het behalen van de diploma's? Wat was er gebeurt? Zwaar weer op het oefen terrein, dat gaf jullie eens de tijd om de administratie af te handelen!

    Ja, wij denken al vooruit! Vandaag belde Ma Cheung en wij babbelden rustig over het weerzien en stelden elkaar de vraag..., met welk vliegtuig jullie op Schiphol aan zullen komen? De Moeders willen natuurlijk niet te laat zijn!

    Het weer in Holland wordt steeds beter, vandaag 21 graden met regelmatig zon! Ik stel mij zo voor hoe jullie deze periode willen afsluiten, gelukkig resteren nog 14 mooie dagen op het geliefde Koh Tao!

    Samen in het huisje, strand, de boot, knap team om dat allemaal voor elkaar te krijgen, wij zijn benieuwd naar jullie verhalen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Ed en Shu,
    Nou, dat is weer een hele bedoening geweest met het behalen van de instructeursdiploma's. Wat een hoop mensen doen daar aan mee. Mooi Eddie, dat je het ook maar weer hebt geflikt. Ja jullie hebben zo al heel wat achter de rug. De tijd gaat nu dringen, om weer terug te komen, dus geniet nog even van die laatste dagen. Wat een geweldige schildpad. Mooi, dat jullie die ook nog even op film hebben kunnen zetten. Nogmaals nog de nodige mooie dagen en tot terugkomens.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hé Ed (en Shu, al hebben wij elkaar nooit ontmoet). Jullie zijn nog steeds lekker aan het duiken en rondreizen zie ik. Helemaal TOP!
    Zijn er Überhaupt nog plannen om ooit naar het kille Nederland terug te keren, of blijven jullie gewoon lekken in het warme Azië?
    Geniet!
    Michael

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. He Michael,
      Alles goed? Leuk van je te horen. Toevallig zijn we nét op weg naar NL. 2,5 jaar zwerven en nu is het weer tijd om terug te keren naar Holland. Nog een paar dagen Hong Kong en dan zijn we weer terug in het vaderland. Hoe is het met jou dan? Hoor graag van je: edregeer@hotmail.com

      Verwijderen