donderdag 28 juni 2012

Hong Kong part VI

We lieten Koh Tao achter ons en reisden via Bangkok naar ons lievelingsdorp in Azië: Hong Kong. We zijn hier samen voor de zesde keer. Nog steeds verbazen we ons over de snelheid van de roltrappen en de aangeboren creativiteit van de sluwe Honkie wanneer het gaat om het vinden van een plekje om zijn reclamebord, -banner of billboard in je blikveld te monteren. 
Na te zijn ingecheckt bij ons favoriete Garden Guesthouse (vanwaar die naam; er is geen grasspriet te bekennen in deze betonnen kolos), zijn we linea recta naar de Dim Sum Hut gesneld voor een shot rice rolls en shrimp dumplings. Welkom thuis!
Maar Hong kong is meer dan roltrappen, reclame-uitingen en eten. Hong Kong is ook de geboortegrond van Shu's mama. Zodoende maakten we ook ruimte in ons reisschema vrij voor de familie. Neef Raymond, zijn drie maanden zwangere vrouw Cherry en hun zoontje Rex nodigde ons uit in hun nieuwe appartement. 

1 opmerking:

  1. Hallo Lieve Ed en Shu Ming,

    Wat fijn dat jullie "hier" in Hongkong gelukkige dagen beleven! Fit en vrolijk de reis afsluiten, dat is een zegen! Alle moeite komt jullie beiden nu ten goede!

    Hartelijke groeten aan de leuke Chinese familie van een enthousiaste moeder die uitkijkt naar de hereniging! Spannend, nog maar 2 nachten slapen! Schouderklopje en dikke kus van Ma!

    BeantwoordenVerwijderen