zaterdag 2 juni 2012

Onze verse Open Water Scuba Instructors!

Na meer dan twee weken van hard werken en studeren, stress en opwinding, brak eindelijk de laatste dag van het Instructor Exam (IE) aan.
Terwijl Julia, Bart, AJ, JP, Ali, Nedal en Wei op de taxi zaten onderweg naar het Koh Tao Regal Resort voor de zwembad presentaties van het IE, volgden Marco, Chris, Ed en Max op hun bromfietsen.
De eerste dag van het IE in hetzelfde resort was slechts twee dagen geleden, maar bij het zien van dit prachtige zwembad met zeezicht, leek dat veel langer geleden.
De Buddha View groep had hun eigen kleine hoekje bij het zwembad.
Iedereen begon de duikuitrusting op te tuigen en zich klaar te maken voor het laatste gedeelte van het IE.
Irene – Max’ vriendin - en Shu waren het ideale voorbeeld voor alle partners door er de gehele tijd aanwezig te zijn.
Na de zwembad presentaties en vaardigheden demonstraties verzamelde iedereen zich bij de eindceremonie om de verlossende woorden te horen: "Fantastisch gepresteerd, jullie hebben allemaal het IE gehaald!"
Wei was Buddha View’s eerste kandidaat die zijn certificaat in ontvangst nam.
Julia scoorde eindelijk tweemaal een 5.0 wat haar zo gelukkig maakte dat ze spontaan in de armen van examinator Hans sprong. Hij leek er totaal geen problemen mee te hebben.
Nedal was erg blij en tevens opgelucht.
Het was lastig voor de fotografe van Shuba Diving om dichter bij JP te komen, maar gezien zijn pose, heeft iemand anders zijn trotse blik al gevangen.
Terwijl Bart poseerde voor een andere fotograaf, vroeg Ed zich af wanneer zijn naam zou worden omgeroepen.
Ed haalde het met vlag en wimpel en keek gelukkig wél in de juiste camera.
Max kon amper wachten op zijn certificaat, maar hij moest eerst nog wat geduld opbrengen voor de aardige woorden van examinator Rob.
Ali was de laatste die zijn certificaat mocht ontvangen. De oplettende lezer zou zich nu afvragen over AJ. Toen AJ naar voren liep om zijn certificaat in ontvangst te nemen, stond er een zooitje zeer blije mensen voor de fotografe te springen, waardoor zij AJ miste. Excuses hiervoor.
Vijfenveertig gloednieuwe Open Water Scuba Instructors voor de maand mei IE op Koh Tao.
De twee enige meisjes van Buddha View's kandidaten maakten gebruik van de situatie om met hun kanjers van Course Directors op de foto te mogen.
Proficiat voor Buddha View's negen verse 
Open Water Scuba Instructors!
Ed liet een speciale manier zien hoe én een foto te nemen én tegelijk op diezelfde foto te staan.
Nog één keer: gefeliciteerd iedereen, die betrokken is geweest bij deze IDC en IE!
Om de Course Directors Chris and Marco te bedanken en te feliciteren, had Shu een kleine speech namens de hele Buddha View groep voorbereid.
Tot ieders verrassing bleek Shu's speech een zeer vermakelijke IE briefing, presentatie en demonstratie te zijn.

1 opmerking:

  1. Geliefde Ed en Shu Ming,

    Het is eind goed, al goed na deze prestaties! het was bikkelen maar dan heb je ook wat! Uitbundigheid van de groep is het gevolg en aan Ed's smikkie smile te zien.., het is een GROOT genoegen om deze diepzeeduik-eer te behalen!

    Voor jullie beiden nog 4 volle weken op het geliefde eiland, voor ons lijkt dat er op Koh Tao nooit donderende onweerbuien overtrekken, zoals dat hier na 4 dagen warmte alweer geschied!

    Vandaag de eerste EK voetbalwedstrijd en wie zal er winnen op 1 juli met de laatste wedstrijd? Meeleven zal ons goed doen, het ziet hier weer uiterst oranje in alle winkels!

    Zoals een rechtgeaarde moeder het betaamd geef ik het Oranje team het advies, pak je kans net als Ed en Shu Ming en win je prijs, de beker het moet toch kunnen!!!

    En wat denken wij? Heerlijk dat jullie over 4 weken terug komen in Holland! Afstrepen die kalender!

    Ed en Shu Ming..., nog 4 lange gelukkige weken op Koh Tao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jullie houden de boot nog lekker af!

    Love you, Wil-Ma'tje!

    BeantwoordenVerwijderen