dinsdag 27 juli 2010

80's party Buddha on the Beach Bar

Afgelopen zondag was er een jaren ’80 party in de Buddha on the Beach Bar. Het viel niet mee om een passende outfit te vinden of te creëren. Er zijn hier op dit eiland slechts drie supermarkten waar ze, naast voedingsmiddelen ook dingen als huishoudelijke artikelen, papierwerk, wol en stof, en speelgoed verkopen. Kleding uit de jaren '80, of typische accessoires uit die tijd zijn natuurlijk ver te zoeken op een eiland waar ze hoofdzakelijk namaak Billabong bikini's en zwemshorts en imitatie Havaianas slippers verkopen. Uiteindelijk hebben we de gehele voorraad Rubik's Cubes van een supermarkt opgekocht en er mooie sieraden van gemaakt. Daal even met ons mee af naar de tijd van grote schoudervullingen, getoupeerd haar, en hoge taillepantalons; een sfeerimpressie.
Meisjes dansten toen nog om de, centraal op de dansvloer geplaatste, handtassen.
John McEnroe is gesignaleerd en was nog steeds overtuigd van zijn eigen gelijk: 'That ball was in!".
Freddy zag er een stuk beter uit dan de afgelopen negentien jaar.
Alles kon in de jaren 80, zo lang het maar fluoriserend en/of gifgroen was.
Herkent u hem nog? Robert Smith van 'The Cure'.
Madonna's outfit werd met (net even te veel) graagte gekopieerd door divemaster in wording Andy.
De twee nerds van de avond. Beiden losten ze de onmogelijke oplosbare Rubik's Cube op in exact 6,43 seconden. Gelijk spel dus.
Dancing Dave was niet van plan om zich te laten hangen als een jojo, dus zong hij mee met Wham!: Wake me up before you gogo.

Mr T, een paar tinten lichter dan voorheen, was ook aanwezig. Dankzij 'het zwarte gat' is hij aan lager wal geraakt en moest uiteindelijk zijn gouden kettingen omruilen voor goedkopere zilveren.

Scott mocht met Tomo slowen. Kent u dat nog? Dat ongemakkelijke, zenuwslopende geschuifel aan het eind van de klassenavond? Kortom, het was een geweldige avond waar we ons vreselijk hebben kunnen aanstellen op de dansvloer met The Pointer Sisters, The Weather Girls, Rick Ashley, Flashdance, Madonna, Michael Jackson en niet te vergeten Wham!

3 opmerkingen:

  1. Hallo Shu en Ed,

    Hier wordt nog weinig gefeest. Na de 2e plek op het WK hoorden we voor de 1e plek op het podium, van de Tour de France, wederom het
    Spaanse volkslied. Dat klinkt toch niet zo lekker als lekkere disco muziek, echte hiphop en slowplaatjes!

    Ondertussen is dit wel onze eerste fantastische zomer sinds ik weet niet hoelang. Ook wij lopen al een maand of twee drie op teenslippers? Nee, niet alleen binnen maar ook buiten!

    Voor komend weekend gaan we het eerste kleine feestje vieren in onze nieuwe woning. Rosie een jaartje erbij, dus de BBQ maar weer eens afstoffen.

    Groeten,
    Mart

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé Budd/parts,

    The good time's! Voor ons "mensen van middelbare leeftijd" komen de hapy times weer uit de herinneringen naar boven. Er gaat niets boven een mooi rode puche met een hoog stuur. Een geweldig feest, haar opgestoken met veel haarlak (stijfgezet), lekker dansen en dan op de brommer heel romantsch knus dicht bij elkaar richting het ouderlijk huis! Dat het dan hard regende en de feetelijk uitgedoste dames als verzopen katjes thuis kwamen mocht de pret niet drukken. Je werd vanzelf weer warm door een vrijpartijtje aan de poort! Schuifelen blijft leuk maar of je dat nog mag/kan doen als je 62 jaar bent, ik vrees van niet! Het blijft belangrijk dat de jeugd de goede streken van hun ouders overnemen, nou dat zit bij jullie wel goed! Ik zie nieuwe gezichten, vrolijke sportgabbers die weten wat LEVEN is! Have fun! Je blije Ma'tje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat?!?!?!? OWAP Koh Tao editie zonder "i'm the one and only domiMaarten" ???

    BeantwoordenVerwijderen