zondag 4 juli 2010

Hebbie-em al?

Hij ligt in de winkel. Hét collectors-item van 2010: het julinummer van het magazine 'Duiken'. Volg het goede voorbeeld van één van onze trouwste lezeressen van ons weblog en ren voor uw exemplaar richting plaatselijke Bruna, Ako, Priméra, of duik desnoods in het tijdschriftenschap van de Albert Heijn.
(Wil)Ma, het meest enthousiaste meisje van ons promotieteam!

3 opmerkingen:

  1. Ha die Shu en Ed,

    Nou Wil(ma) staat er prachtig op. Dat is een goeie. Ja voor de kinderen doen de mama's alles. Had hem ook al bij Mart en Roos gezien. Zijn we gezellig voetbal wezen kijken.Ga hem zelf ook proberen op te snorren. Was de afgelo-pen week even druk geweest met de nieuwe boot. Lekker veel gevaren. Nu moet hij nog naar onze ligplaats, als de oude boot weg is. Jullie vermaken je zo te zien nog opperbest en zijn goed in de weer voor de onderwaterbusiness. Zou mooi zijn, als het project gaat lukken. Dan Nederland nog een paar keer winnen en het is helemaal voor elkaar. Veel duikplezier en tot horens/ziens.

    H.gr. Roos en Ruud.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé familie en geliefde ver overzee!

    Deze reactie op de foto uit Groningen, die mooie stad met de Martinetoren, doet mij goed!
    't Past uitstekend op m'n CV. Voor de liefhebbers, je kan lekker eten bij Pappa Joe Steak Café in de Folkingestraat 46, Tom Van Ingen Schenau maar daar voor weinig een heerlijke maaltijd klaar. Op het lieflijke eiland Koh Tao is het leven goed, dat kunnen wij aan jullie zien, fitte snoeten, aktie en veel levenslust! Het is de tijd van je leven!
    Have fun, enjoy your time!
    Bick kiss van Jan en Ma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo,

    Wij kregen hem cadeau!

    Hallo Sjoe, mooie voorpagina!
    Nog even door de halve finale,
    Hallo Eddy, mooie voorpagina!
    Zonder Luis Suarez alias Stekelenburg

    Heelveelplezierstrakswaarjulliegaankijken!

    Groeten,
    Martin

    BeantwoordenVerwijderen