zondag 18 juli 2010

Shu's Familie Fu

Je verwacht het niet, maar sommige Chinezen zijn hartstikke leuk. Zo arriveerde afgelopen week de familie Fu op Koh Tao. Vader Fu met zijn twee zoons, drie dochters en één van zijn zakelijk partners. Pa Fu blijkt - naast zeer hartelijk en gastvrij - zijn bedrijf gevestigd te hebben op een uur reizen van Pa Cheung's geboortedorp. We zijn uitgenodigd om in november bij hun langs te komen - en dat gaan we zeker doen.
Van links naar rechts: dochter één Fu, dochter twee Fu, zakenpartner, Shu, David Fu, Pa Fu, Michael Fu, Kang Fu.

1 opmerking:

  1. Nieuwe contacten gelegd? Rebecca vindt het een ware verrassing, een hele familie tegelijk dat opent nieuwe perspectieven, zó leuk vindt zij het! Vandaag zijn wij samen bij een temperatuur van 35 garden een dag naar Katwijk geweest. Het was heerlijk aan de kust een zeewindje, wandelen aan het strand, heerlijk vers visje eten en daarna de gezellige braderie bezoeken om toch nog even iets aparts te kopen. Rebecca heeft mooie kralen gevonden en zij gaat ijverig een mooie ketting maken.
    Wij hebben nog nooit zoveel mensen bij elkaar gezien op het strand, de hele boulevard stond vol met allerlei (mooie)fietsen! Omdat de temperatuur steeg hebben wij ons met veel water gekoeld. Samen met Jan heb ik Rebecca weer met de auto naar huis gebracht. Morgen blijft zij een dagje rustig thuis want dan wordt het nog warmer.

    BeantwoordenVerwijderen