zaterdag 10 juli 2010

WK voorbereidingen in volle gang

Met enig pijn in het hart lezen we wat we missen: de voorbereidingen voor de plaatsing van een megascherm op het Museumplein en de wegsleepregeling voor auto's die geparkeerd staan langs de route van de huldigingstocht voor 'onze jongens'. Wie gooit 22 jaar na 1988 de opblaaspop richting Nigel de Jong en welke leipo springt vanaf het brugwachtershuisje de gracht in richting rondvaartboot? We houden ons aanbevolen voor al (!) het opgenomen beeldmateriaal op DVD van huldigingen, rondvaarten, en feesten en partijen in den Lande. Maar, wij zitten ook niet stil. We doen wat we kunnen om de mannen vanuit Thailand te steunen. Lokale tijd 01:30 uur zitten wij paraat voor de buis; ondanks de hitte, gehuld in oranje kniekousen!
De fabricagelijn voor aankondiging-/wervingsborden voor Buddha View Restaurant

5 opmerkingen:

  1. Mogge Eddie, ik ga zo alvast naar mijn nachtdient om Duitsland Uruguay te kijken. juichen voor Suarez of voor de Manschaft? Misschien helpt het als je de uitslag alvast invult op de aankondigingsborden 3-2 voor Nederland volledig in het Oranje in een Oranje stadion! Niet 1 maar een heleboel mooie feesten en huldigingen zullen nog volgen! Heel plezier! Groeten je broer

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedzo Edy, blijf ons bijzondere, gekke kleine landje maar steunen, waar een ieder op dit moment met de neus in één richting staat! Het is dapper dat Shu Ming en jij zoveel moeite doen om de sfeer hoog te houden, dat is bewonderendswaardig! Voor mijn gevoel wordt het 2-1 voor het Oranje team, echter het blijft spel!! Relativeren is geboden en vooral SPORTIEF blijven is deze prachtige competitie!
    Wij sturen jullie veel liefde toe en een sterk hart om alles te doorstaan! op dit moment 10.20 uur Hollandse tijd heeft Duitsland brons in de wacht gesleept, het was een spannende wedstrijd vonden jullie dat ook!
    Geniet van de te onevenaren momenten. Ma'tje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha die Ed en Shu,

    Nou als je zo een mantelpakje showt, zal het wel goedkomen. Jullie zitten in een mooi op-trekje en hebben op de koop toe nog een mooie Thaise kat er bij gekregen. Ja, dat gebeurt zo maar. Helaas heeft Nederland tegen Spanje ver-loren. Was af en toe wel een harde wedstrijd van de kant van Nederland, maar sommige gele kaarten toverde die scheids voor geringe over-tredingen uit zijn broekzak de zak. Het is niet anders. Maar weer 32 jaar wachten, of over twee jaar maken ze het misschien weer met de Europese kampioenschappen. We zien het wel. In ieder geval was het een spannend toernooi met een tweede plaats toch ook een geweldig resultaat. Hier gaat het naar wens. Hebben al de nodige keren gevaren. Het weer is lekker. Alleen gisteren was het wat minder, maar af en toe een flinke bui kan geen kwaad. Nou weer de hartelijke groeten van Roos, Ruud en José.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. He toch een feestje!

    Amsterdam (Nederland) heeft Oranje toch een onvergetelijke ervaring gegeven. Nachtje Huis ter Duyn, ontvangst bij de Koningin, lintje voor van Marwijk en van Bronkhorst, met een Chinoux helicopter naar de Y-haven, rondvaart door Amsterdam en daarna het podium p om een feestje te bouwen op het museumplein! Onder begeleiding van Armin van Buuren.

    Rarelui die Nederlanders?

    Maar nu treuren we niet meer maar zijn we trots op een tweede plaats in de finale en de titel vice-wereldkampioen!

    Groeten vanuit een nog steeds Oranje Alphen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zijn jullie al een beetje over het verlies heen?

    BeantwoordenVerwijderen