zondag 18 juli 2010

Tuinhuis

Ook op de Thaise televisie heeft Nederland verloren van Spanje. Dat is best vervelend, zeker ook omdat er een aantal zeer vervelende Spanjaarden met ons meekeken naar de finale. Na de wedstrijd kwam het 'olé-é, olé, o-o-lé, o-lééé' me behoorlijk de strot uit. Dat leed is nu echter verwerkt en het is dientengevolge tijd voor weer een topic op ons weblog. Even iets luchtigs maar dan? Ons riante onderkomen, onderdeel van een mini paradijsje van een Oostenrijker genaamd Chris Wagner (familie van?), heeft een nieuw naambord gekregen. Mooi geschilderd en vakkundig geplaatst door wat Birmezen.
We leven op een paradijselijk eiland in een tuinhuis - is dat niet sjiek?

3 opmerkingen:

  1. Uiteindelijk komt er toch iets terug van de genen uit de kwekers familie. Een idee, jullie kunnen iets (plant of boom) zaaien of planten op het eiland, als je over enige tijd terug komt heeft die plek iets voor je in petto!
    Eigen garden creëren op deze vruchtbare aarde!
    In het Pantarium Boskoop zijn wij bezig met de nazomer beurs, 27, 28 en 29 augustus staat er een schitterend assortiment klaar voor de groothandel klanten en zaterdag 29 augustus vanaf 12.00 uur kunnen de consumenten hun slag slaan. dan kunnen zij de mooiste soorten direct van de kweker kopen. In Rijnsburg wordt er in augustus een kleurrijke bloemencorse gehouden, (zie vvv-katwijk) de echte liefhebbers van deze planten en bloemen schatten kunnen daarvan genieten! Wij staan voorop...,laten onze kans niet voorbij gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Op dit moment zitten wij in de Hollandse zomerzon, maar wil je de komende winter hier overleven neem dan de volgende maatregelen.
    Bezoek de kwekerij van Mr.Blueberry te Boskoop, hij kweekt blauwe bessen vol met oxidanten, goed voor je weerstand! Op zaterdag verkoopt het bessenvrouwtje (heel leuk) de sapjes, jams en haar wijntjes bij de kwekerij. Op de beurs van het PLANTTARIUM (Boskoop) op 28 augustus is er een stand met al die lekkernijen, komt dat zien en proeven!!!
    Niet......,maar smullen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Adressen?
    Mr.Blueberry (ook op de website)
    Rijneveld 87,
    2771 XW Boskoop

    Plantarium (met één T)
    Italiëlaan 4,
    2391 PT Boskoop

    BeantwoordenVerwijderen