zondag 4 juli 2010

Een dagje op kantoor

Ziehier, het Southeast Asian headquarter van Ed Regeer Photography Inc. Net als bij Google, of welk ander superhip bedrijf dan ook, is het ook bij Ed's multinational vooral van groot belang dat je op slippers en in korte broek naar je werk komt. Momenteel wordt er middels een stukje marktverbreding gewerkt aan de bestorming van weer een nieuw marktsegment: de onderwaterfotografie van Shu's Chinese cursisten.
Voor de inrichting is inspiratie opgedaan bij Café del Sol in Mae Haad, Koh Tao. Zeer af en toe wordt er ook nog wel eens écht werk afgeleverd. Niet door Ed zelf uiteraard, maar door Shu die haar sweatshop-activiteiten heeft moeten verplaatsen naar een grotere locatie. De bestellingen van de gehaakte oranje hup-holland-hup pols- en enkelbandjes liepen namelijk enorm op.
Nog ff twee wedstrijden winnen en dan keert de rust weder.

3 opmerkingen:

  1. *blik van herkenning* als dat de beroemde oud-aziatische heelveelgeldverdienenglimlach niet is! jullie hadden altijd al een neusje voor nichemarkten, maar deze keer heb jullie jezelf echt overtroffen! mooi kantoor ook, en uit mijn hoofd heb je dezelfde faciliteiten als google (espressobar, massagesalon, kapper e.d.) onder handbereik daar! nietteuh slechtteuh

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha,

    Ediie serieus aan het werk voor een paar flippo's en Shu ontspannen aan het werk?

    Dacht dat het een beetje andersom was?

    Wens jullie heel veel plezier bij de volgende wedstrijden van Oranje!

    Groeten,
    Martin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is Ed ten voeten uit, eindelijk zoals hij het hebben wil! Eenvoud, weinig bedrijfskosten, werken aan kwaliteit van de super onderwaterfoto's, maar..., wel een leuke en vrolijke geliefde/maatje, slimme zakenvrouw onder handbereik! In de loop van zijn verblijf is zijn bed en verblijf steeds beter geworden en zijn netwerk aan (sport-)vrienden groeit.
    Af en toe moet hij met weemoed afscheid nemen van alweer hartsvrienden! Ervaar nu Ed en Shu Ming dat je banksaldo af en toe wat kleiner wordt......., echter je hart steeds groter, want de goede vrienden en bijzondere belevenissen blijven een plekje houden in je
    grote hart! Love is all you need! Wil-Ma'tje

    BeantwoordenVerwijderen