zondag 1 augustus 2010

Ed de DMT-er

Na de vervolgcursussen Advanced Open Water en Rescue Diver te hebben afgerond onder leiding van Shu, is Ed begonnen aan zijn Divemaster Traineeship. Hij is de aankomende tijd druk bezig met het dragen van tassen van instructeurs, blokken voor theorie examens, het uitwassen van vieze wetsuits en koffie halen voor duikende klanten. Hartstikke leuk dus. Je moet een hoop doen voor je Divemaster titel. Alle onderdelen moeten vervolgens netjes worden afgevinkt op het grote whiteboard. Hier belt Ed met Ashwin over het gezamenlijke 'Mapping-project'. De opdracht is om een duiksite bij Koh Tao in kaart te brengen. Inclusief diepten, afstanden, boeilijnen, koraalsoorten, bijzondere plekken en residerende (vis)soorten. Dat betekent natuurlijk veelvuldig duiken op de betreffende site, dus daar gaan de mannen weer op de Buddha View taxi richting haven.

4 opmerkingen:

  1. Hallo Ed,

    Doe je best voor het Divemaster traineecertificaat, actie, reactie! Samen met je maatjes naar open zee om de apparatuur de baas te worden en veilig te kunnen duiken. Je hebt in de afgelopen periode veel geleerd, met wat inventiviteit kan deze investering voor de toekomst resultaat opleveren!
    Je moeder doet een schietgebedje voor je en wenst je een behouden duik en een heelhuids weerzien toe! Sail away! Ma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Maar dan ben je wel dive MASTER he!!

    Dat balkje naast jouw naam staat nog veel te leeg, shu had er binnen een ochtend al minimaal 8 aangevinkt (gedaan of niet) en dat moet op zijn minst geevenaard worden, goed voorbeeld doet goed volgen!

    BTW; vette dipsy en wat een leuke tattoo heeft dat meisje in de bus!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. He Eddie,

    Dat je het van een imitatie walvishaai met Maarten tot Divemaster kunt schoppen!

    Veel succes met de studie en het fotograferen!

    We zullen je blijven volgen bij het behalen van je nieuwe titel!

    Groeten,
    Martin

    BeantwoordenVerwijderen
  4. imitatie? in mijn geval was het beter (en vooral voller) dan het origineel Martin ;)

    Hoeist in je nieuwe huis?


    Maarten

    BeantwoordenVerwijderen