zondag 1 augustus 2010

Mist onder water

Het leven op een tropisch eiland en in het tropisch blauw is niet alleen prachtig, tranquil en zonder zorgen. Soms is het tropisch blauw namelijk, anders dan de reisgidsen u doen geloven, alles behalve blauw. Zie onderstaand plaatje.
Dit is niet een oude foto van een duik van Shu in de Noordzee, maar dit is gewoon de duiksite Southwest Pinnacle bij Koh Tao. Het zicht is de laatste tijd dramatisch geweest, maar gelukkig gaat het nu langzaam weer de goede kant op. Want als u dit ineens uit het niets ziet opdoemen...
dan schrikt u zich een spreekwoordelijk hoedje en dan bent u binnen de kortste keren door uw lucht heen.

3 opmerkingen:

  1. Hé Shu, helemaal geen richting meer te bekennen, hou je maar vast aan Ed, hij heeft vast nog wel wat drijfvet over om voor jou als "vlotje" stoer en sterk op de oceaan te drijven! Niet boos worden Ed t'is maar een geintje van je Ma!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit lijkt op een snorkelsessie in de vijver aan de Keersluis. Die is trouwens gedempt door de nieuwe bewoner. Zie dat jullie in alle omstandigheden veel lol beleven!

    Groeten,
    Martin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha die Ed en Shu,
    Weer even een reactie van hier. Nou jullie hebben zo te zien een geweldige feestavond gehad als verklede hippies. Erg leuk om te zien. Dat geeft de burger moed. Verder is Shu nog goed bezig met instrueren van anderen met als gevolg een goed resultaat. Ook weer toppie. Ja Ed, het valt vast niet mee, om je nieuwe dive master diploma te halen, maar je bent pienter genoeg, dus met de theorie zal het wel lukken en dan komt de rest ook goed. Weer veel suc6 met alles en we blijven meekijken en reageren. Hier gaat het nog steeds lekker en we varen regelmatig met de nieuwe boot. Alleen onder water is er met ons niet bij. Trouwens er zal hier onder water vast weinig belangrijks te zien zijn behalve een paar oude fietsen of zo.

    H.gr. Roos en Ruud.

    BeantwoordenVerwijderen