zaterdag 14 augustus 2010

Eindelijk weer een weekje 'vakantie'

Het mag dan wel raar klinken vanuit de mond van een 'lange-termijn-vakantieganger', maar toch is het waar. Eindelijk na twee keer dertien dagen non-stop van 7:00 uur tot 19:00 uur te hebben gewerkt, mag ik dan weer lekker lang in mijn bedje blijven liggen, heerlijk op mijn gemakje ontbijten, koffie zetten om een uurtje of tien met de afstandsbediening van de tv in de hand, beetje emailtjes versturen en lekker de hele dag helemaal níets doen.
En onze poes denkt er ook zo over...

2 opmerkingen:

  1. Hallo Shu en Ed,

    Bedankt voor de mail!

    Rust maar even lekker uit Shu!
    Ed, nog effe blokken en voor je het weet ben je verlost van al die klusjes en geef je zelf de commando's! Draag flipper, Nu!

    Enne die mooie witte harige bol gaan jullie vast nog missen! Erg leuke foto!

    Groeten,
    Martin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo lui-aardige mensen en super poes Lady,

    Na heftige tijden is het goed rusten...en, tevreden zijn met wat je weer hebt gepresteerd.
    Wat fijn om dat samen te presteren!

    Voor Ed nog pittige tijden, laat je niet kennen Edwin R. Regeer..., want met sertificaat
    zien wij jou weer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Wij sturen de groeten van Tineke en Gideon van Dam (woonden in het Haringvliet) met Bastiaan en Maarten en nu in Eindhoven. Gideon was door een auto ongeluk in Namibië blind geworden maar hij kan nu, als door een wonder weer kontouren en kleur zien.
    Na 5 jaar reist hij weer zelfstandig met het openbaarvervoer. Hij bezocht met zijn vrouw de ongeluksplaats in Namibië om de zwarte artsen te bedanken voor het redden van zijn leven.
    Gideon en Tineke hebben een fonds opgericht voor kinderen van wie de ouders geen operatie kunnen betalen. Zo kunnen er oogoperaties bekostigd worden, anders word je daar niet geholpen. Vandaag waren wij in Eindhoven om bij onze vrienden te zijn dat is heel waardevol! Dat zijn momenten om heel dankbaar voor te zijn!
    Groeten van (blije) Ma'tje

    BeantwoordenVerwijderen