vrijdag 20 augustus 2010

Weblog GoPro-Divetalk

We hebben nog wat vergeten te vermelden. Sinds een aantal weken houd Ed een weblog bij voor het duikresort Buddha View waar we werken/duiken. Het weblog GoPro-Divetalk (klik hier) is in het leven geroepen door onze vriendjes Yvonne en Valentijn van der Valk (klik hier) toen zij begonnen met hun opleiding tot PADI professional. Het is een website voor iedereen die overweegt om Divemaster of Instructor te worden. Aangezien Yvonne en Valentijn tijdelijk het eiland hebben verlaten, houd Ed de site in leven, in ruil voor het gebruik van de faciliteiten van Buddha View (klik hier). Het komt goed uit dat Ed de Divemaster studie volgt, waar hij onder andere ingewikkelde zaken leert met betrekking tot de hierboven afgebeelde duiktabel, want nu kan hij zijn eigen ervaring ook delen op het weblog voor aankomende professionals.
Dus Edje kan niet langer lui ronddobberen in het zwembad. Dit is overigens een plaatje van het zwembad van een concurrerend duikresort. Een prachtig zwembad waar je gewoon gebruik van kan maken. Doe alsof je één van hun gasten bent en wandel met je omgeslagen handdoekie naar de ligbedden naast het zwembad. Als je écht een Nederlandse bui hebt doe je het als volgt: je stapt om 05:30 uur je bed uit. Rijdt op je brommer naar het zwembad. Legt je handdoek op het meest gunstige ligbed en vertrekt vervolgens weer richting huis, om pas later die dag gebruik te maken van je 'gereserveerde' ligbed.
Kort en goed: Ed heeft dus voorlopig geen tijd voor doelloos dobberen of snoeihard schommelen op het strand van Sairee , hij moet aan de bak met assisteren, bloggen typen, fotograferen, interviewen: het lijkt net alsof hij het druk heeft.

1 opmerking:

  1. Hé Ed en Shu Ming,

    Wij mochten even een kijkje nemen in jullie vriendenkring, dat vind ik ruimhartig!
    Zo kunnen wij zien dat de duikers geen vreemdelingen zijn maar het zijn bewonderendswaardige wereldreizigers!

    Bij zulke vrienden zullen jullie met open armen verwelkomd worden. Koh Tao tijden samen gedeeld? Hartverwarmend, dat is een blijvertje!

    Vergeet de vrienden uit Holland en Amsterdam niet, eens zullen jullie ze weer ontmoeten en dat is HAVY! Onze harten staan voor jullie open!!

    Je Ma-'tje

    BeantwoordenVerwijderen