woensdag 12 januari 2011

Fundive

Het is al weer een tijdje geleden dat we samen een fundive maakten. Dus vandaag gingen we samen op pad om te duiken voor de lol. Geen studenten, geen uitgebreide serie van af te vinken skills die onderwater moeten worden gedaan. Geen spannende verhaallijn of bijzonderheden.
Gewoon simpel op zoek naar murenen die schuilgaan in scheuren en vriendelijk edoch waarschuwend naar je staren met hun witte kraaloogjes.
En vanuit de verte zwaaien naar de behaarde rug van een schattige Nudibranch. Een prima woensdag op Koh Tao. De enige smet op de dag was het kleine schoothondje dat zijn hand overspeelde. Hij durfde te blaffen naar de loslopende pitbull terriër die zijn territoriumpje in daverde. Als ware het een lappenpop zo schudde de terriër in luttele seconden voor onze ogen het leven uit de kleine witte dreumes. Ook dat is Thailand.

2 opmerkingen:

  1. hmmm de murenen in dierentuin blijdorp zijn groen......er zijn dus verschillende kleuren. een mooie onderwater wereld.

    Wil jullie bedanken voor de mooie, lieve kaart aan mijn vader. Hij was er heel blij mee......en ook heel erg trots.....een kaart helemaal uit thailand!
    Het gaat steeds beterder met hem. We hopen dat ie over een aantal weekjes weer naar huis kan. Maar hij word goed verzorgd en zijn allemaal erg aardig voor hem!
    groetjes uit rijnsburg :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een nare ervaring om die "ruige" pitbull
    dat kleine beestje te zien verscheuren, je hele dag is dan niet meer als wat het geweest is.

    De schoonheid onder water vergoed veel, een nieuwe dag, nieuwe moed! Nare herinneringen zo snel mogelijk vergeten s.v.p. Kiss, Wil-Ma'tje

    BeantwoordenVerwijderen