maandag 17 januari 2011

Maandag wasdag

Of je nou een riante walk-in closet hebt, of leeft vanuit een rugzak, kleding en wasgoed heb je altijd.
Zó hangt onze kleding te luchten in de slaapkamer, aan haakjes onder de fan. En onze vuile was?
Die brengen we naar NOK Laundry. Voor 350 Bath (€ 8,57) wassen zij tachtig kledingstukken voor ons.
We krijgen de heerlijk ruikende kleding terug voorzien van mooi gekleurde draadjes. Daarmee kan ons wasgoed van dat van andere eilandbewoners worden onderscheiden.
We brengen echter niet álle vuile was weg. De fijne was doen we zelf.
En die laten we drogen aan deze speciale waslijn voor reizigers. Een zeer handige constructie van in elkaar gedraaide elastieken koorden met aan weerszijden een haak. Er komt geen wasknijper aan te pas. Met dank aan Esther voor dit ingenieuze cadeau.

2 opmerkingen:

  1. Goedemorgen lovers,

    Bij NOK Laundry hebben ze het slim bekeken, bij gebrek aan water zullen wij misschien de was met zeewater doen? Hier voel je, je helemaal thuis als je in je korte broek met je teenslippers aan, de was kan wegbrengen. Dat deed ik vroeger met de boorden van mijn vaders overhemden, die zaten er met knoopjes op, handig, alleen kragen werden bij de wasserij gewassen en gesteven. En dan de vlechtwaslijn een toppertje, zo handig! Ik denk dat jullie door deze reis steeds slimmer worden en een goed team!!!!! Knuffel van Wil-Ma'tje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha die Ed en Shu,

    Nou, we hebben alle foto's bekeken en verhalen doorgelezen. Opnieuw blijft het boeien en zeker voor jullie ook. Inderdaad wordt je steeds inventiver, als je het met middelen moet doen, die je hier niet gewend was. Blijkt, dat jullie daar steeds weer in slagen.
    Wel apart, dat je na lange tijd zo maar een oud bekende tegenkomt aan de andere kant van de wereld en dat je ze dan nog les hebt kunnen geven ook. Heel bijzonder. Hier gaat het goed en we blijven jullie volgen.
    H.gr. Roos en Ruud.

    BeantwoordenVerwijderen