maandag 4 april 2011

Danau Maninjau

We worden niet graag betiteld als luie brommertuffers. Daarom hebben we vandaag een stevige wandeling gemaakt naar de lokale waterval. Het was net een sprookje van de gebroeders Grimm.
Op Pulau Weh zagen wij een bosnimf in de poel van de waterval dartelen. Hier bij Danau Maninjau zijn de bosbewoners wat kuiser: ze baden met de kleren aan.
Net toen deze foto werd gemaakt lazerde Paulus de Indische boskabouter head first uit zijn schuilplek, hoog in een jungleboom. Wellicht was er sprake van Sumatraanse paddenstoeltjes, wie zal het ons lezertjes zeggen?
Eucalypta in een spotlight.
Na een dergelijke inspanning verdient men een rustmoment. Wat een toeval, over Maninjau werd Ed ooit verteld dat ze er de mooiste zonsondergangen beleven. Welnu, wat maakt een zonsondergang nog mooier dan deze?
Juist, wanneer hij wordt bezien vanaf het balkon van onze bungalow.

3 opmerkingen:

  1. Reizen.., aankomen op lieflijke plekken in de prachtige natuur en steeds weer afscheid nemen en verdergaan, met behulp van deze foto's blijven de beelden op jullie netvlies staan.

    Ik vind het allemaal heel stoer en indrukwekkend, vooral de langdurige stevige samenwerking tussen jullie beiden.., want ga je nu links of rechtsaf?

    Tegen Jan zeg ik altijd.., nog even iets verder om de bocht kijken wie weet wat daar is, want waarschijnlijk kom ik hier nooit meer.
    Jan wacht dan geduldig terwijl ik een paar honderd meter verder loop. Maar als ik een "natuurschat" heb gevonden moet hij wel even komen kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha wij zijn sinds kort wel luie brommertuffers! Sterker nog op het fietspad snorren op allebei onze eigen snorscooter.

    Foto volgt nog!
    Groeten,
    Martin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey niet teveel van die zonsondergangen kijken!

    BeantwoordenVerwijderen