vrijdag 22 april 2011

Voorschot op het paasontbijt

De Chardonnay en de súper rood gebakken Sirloin Steak tijdens Ed's verjaardag smaakten werkelijk verrukkelijk, het verjaardagsgebak was overheerlijk en de Dim Sum met Randy en Marjolein was zalig. Maar na een lange tijd van reizen door Azië, gaat er niets boven een heerlijke verse broodmaaltijd.
Zo gingen we vandaag met de metro en trein naar Breadtalk en de Carrefour om een ouderwets supermarktmandje tot aan de nok te vullen met allerlei lekkers. Goudse kaas, cherry tomaatjes, tonijnsalade, avocado, alfalfa, gedroogde mango's, sinaasappel, yoghurtdrank en verse zonnepitbroodjes en stokbroden.
Vervolgens hebben we een lekker comfortabel bankje opgezocht en alles uitgestald: klaar voor het Paasontbijt.

3 opmerkingen:

  1. Wat een lekkere boodschappen! Het blijft raar aardappels? Nee dank u! Bordje rijst? Doe maar iets meer! Hier hadden we vorige week de eerste BBQ. Julia speelde de laaatste basketbalwedstrijd en ze werden ook nog eens kampioen. Heel veel lekkere vleesjes en visjes weren door Aad op de bbq gebakken. Omstreeks 22.15 uur met z'n allen aan tafel. Heerlijk was het weer! Oh ja, het weer 24 graden de hele week al? Halverwege april volop zomer misschien wel vijf maanden zomer? Ma staat in Leimuiden op de camping en daar gaan we morgen op visite. Eten we met z'n vieren skottelbraai! Tweede paasdag proberen we iets nieuws voor de familie. Een spareribs party! Lekker patatjes, salade en ijsjes toe. Het is echt fantastisch lekker weer, als dit nog even doorgaat wordt het een super Q-day. Jullie dadelijk ook een fijne tijd. Groeten vanuit Costa del Alphen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He Lovers,

    Lekker, lekker, 'k wil wel bij jullie komen ontbijten! Pasen vieren werd dit jaar zonovergoten, voor Hollandse begrippen een topper! Wij hadden 11 mooie dagen uitgekozen om in de natuur te vertoeven. Zelfs voor Roos werd het te warm, zij wilde onder de parasol.
    Het is hier erg droog, rond Utrecht mag er niet meer gebarbecued worden. Op de boerderij hebben wij de echte barbecue aangestoken en de rooksignalen rond gestuurd, de zalm, garnalen en verse groenten pakketjes smaakten heerlijk. Bij Mart en Roos was het gezellig op de 2e paasdag, alles knus bij elkaar! Vandaag erop uit om koninginnedag te vieren!

    Gelukkige tijd in China voor jullie beiden!!!!!
    Love Wil-Ma'tje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha die Ed en Shu,
    Ja, de dagen, weken en maanden vliegen om. Zo ben je weer jarig. Nou Ed, zo te zien heb je het je goed laten smaken. Wist niet, dat je zo'n taartliefhebber was. Het diner zal jullie ook wel goed zijn bekomen. Erg leuk, dat jullie die vrienden weer zijn tegengekomen. Dat zul je niet vaak meemaken. Jullie genieten steeds maar door en zo lang je dat kunt doen, moet je het vooral doen. Ja, een lekker ontbijtje met stokbrood doet het altijd wel goed. Hebben al een paar mails van je Pa en A3n gehad. Die hebben het zo te zien ook uiter-mate naar hun zin. Zijn al weer twee weken op pad. Ja, als je daar van houdt is het goed toeven en zie je de nodige dingen. Hier gaat het meeste nog steeds goed. Af en toe even een midweekje weg en lekker varen. Het regent op een paar druppels na al een week of 5 niet. Is volgens mij nog nooit voorgekomen in het voor-jaar, maar wat ons betreft mag het zo nog wel even blijven. Nou, tot horens maar weer en de ha.gr. van hier.
    Roos en Ruud.

    BeantwoordenVerwijderen