vrijdag 22 april 2011

Voorbereidingen voor China

We zijn momenteel al een week in Kuala Lumpur. We moesten hier een visum aanvragen voor China en wat punten van de To-Do lijst aflopen. Alles in voorbereiding op onze trip naar China. We ontmoetten hier ook Randy en Marjolein weer. Randy, oud collega van Ed, en zijn meissie zagen we eerder al op Koh Tao, en ze bleken ook in KL te zijn voor een Chinees visum.
Ter voorbereiding van hun Chinese avonturen hebben we Randy en Marjolein mogen trakteren op hun eerste officiele Dim Sum ervaring. De Chinese lunch.
De obers en oberinnen komen met hun karretjes aan tafel hun waar aanprijzen. Marjolein lijkt wat sceptisch te kijken naar deze Babi Pangang, maar ze verzekerde ons dat ze heeft genoten.
Stoombakjes met heerlijkheden op tafel, theekopjes volgeschonken en eetstokjes in de aanslag. Die Chinezen zijn niet gek.

1 opmerking:

  1. Onze eerste Dim Sum ervaring aangeboden door Rebecca was ook super! Heerlijk kennisgemaakt met de lekkerste hapjes van de Chinese keuken. Rebecca vertelde dat het de eerste keer was dat ze zelf iets moest uitkiezen en bestellen. Als ze met Jack uit eten gaat, dan bestellen de mannen van alles en eet zij de lekkere dingen mee. Nu hadden we een heerlijke tafel vol en hebben we met z'n vieren heerlijk gedimsumd! Wat een feest!

    BeantwoordenVerwijderen