zondag 10 april 2011

Wodan

Nog regelmatig denken wij aan onze lieve poes Poopsie op Koh Tao. Zou ze de zware regenbuien met de landverschuivingen te slim af zijn geweest?
Zou ze nog steeds zo zorgeloos snurken en zich helemaal nergens druk over maken? Tegenwoordig worden wij iedere ochtend wakker met een ietwat kortharigere crèmekleurige viervoeter voor onze deur. Hij heeft zich één van de stoelen op het balkon van onze bungalow toegeëigend en heeft deze ingericht tot hondenmand. Ook nadat wij ons hebben gedoucht en zijn aangekleed, ligt hij nog heerlijk ongestoord door te ronken. Pas als we aanstalten maken voor het ontbijt, springt hij ineens klaar wakker uit zijn mand om ons te volgen naar het restaurant van het Muaro Beach resort. Maar, eerlijk is eerlijk, hij is niet alleen uit op onze omeletten of banana pancakes. Hij geleidt ons iedere keer trouw naar al onze bestemmingen in het dorp. Daarbij loodst hij ons langs horden pesterige schooljongens. En hij zorgt er voor dat we netjes aan de kant van de weg lopen. Shu heeft hem Wodan gedoopt.

3 opmerkingen:

  1. Belanda putih djalan djalan met anjing putih

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hè Ed en Shu Ming,

    Een trouwe makker deze beige vriendschaps hond,
    op een natuurlijke wijze heeft hij jullie geadopteerd! Heel alert en rustig heeft hij zijn plaats ingenomen, ik vind het een toffe hond! Al slapende ontgaat hem niets, hij lijkt eigenlijk wel een beetje op ED! Aaitje voor Wodan van Wil-Ma'tje

    BeantwoordenVerwijderen