woensdag 20 april 2011

Wanitas only

Het engelengeduld van de reiziger wordt op meerdere manieren op de proef gesteld. Zo stond Ed niet lang geleden na een avondje shoppen op een Komuter treinstation in Kuala Lumpur te wachten op het late boemeltje naar KL Sentral.
Al snel kwam er een dame achter Ed staan die hem zeer dwingend op zijn nietsvermoedende schouder tikte.
"M'neer, ken u niet leze? Deze sectie van dit perron is niet bestemd voor uw grote platvoeten, het is speciaal gereserveerd voor ladies only".
"Nee, u hoeft niet te proberen zwierig met uw heupen te zwaaien gelijke een ware lady om toch een plaatsje in dit dames-treinstel te veroveren. Daar trappen wij natuurlijk niet in."
Binnen in het desbetreffende treinstel, wordt nog eens nadrukkelijk met vignetten afgebeeld dat alléén vrouwen of vrouwen met kinderen hier plaats mogen nemen.
Maar ondanks alle stikkers, vignetten en borden, waren er tóch nog twee mannen die zich in het dames-treinstel bevonden. Wat de ware reden voor de heren is geweest, zullen we nooit weten, slechts vermoeden.
Restte Ed niets dan zijn lijf te verplaatsen naar de achterkant van de trein, alwaar de stinkende mannen zich ophopen in hun voor-iedereen-toegankelijk-coupé.

2 opmerkingen:

  1. Hé ed en Shu Ming,

    Och arme Eddy, wordt hij in het buitenland nog gediscrimineerd vanwege zijn manzijn, voor vrouwen echter is het een zachtaardig land..., waar maak je dat mee om een eigen plekje te krijgen?

    Giechelende moeder!

    BeantwoordenVerwijderen