woensdag 20 april 2011

Hieperdepiep

Er was er een jarig hoera, hoera, dat kon je wel zien, dat was Ed! Net zo als vroeger mocht Ed uitkiezen wat we de heugelijke 18e april - maar liefst zijn achtendertigste verjaardag - aten.
In een, tot food court omgebouwde feestelijke zolderverdieping van een Kuala Lumpuriaanse shopping mall moest het onderste uit de kan/snoepzak gehaald worden van het recht tot vrije voedsel- en taartjeskeuze van de jarige.
Nadat hij zijn eigen chocolate chip cookie op had begon hij onverwijld aan de mango slice van uw fotografe.
Ja, u ziet het goed. Op de tafel staat óók nog een cheesecake taartje te wachten op meneer de koekepeer.
Hoe dan ook, het was een mooie en vooral lekkere dag, afgesloten met een diner voor twee met Chardonnay bij de immer romantische authentieke uitspanning 'Outback Steakhouse'.

2 opmerkingen:

  1. Hé bereisde smikkelaars,

    Nou dat ziet er erg smakelijk uit, om van te likkebaarden! Gelukkige tijden met z'n tweetjes en dat op de mooie leeftijd van 38 jaar, heerlijk genietend!

    Hier is het als troost de afgelopen week 21 tot 25 graden (met zon)geworden, heerlijk op de camping in Leimuiden met prachtig uitzicht op de Hollandse polders en de vertrekkende vliegtuigen naar verre vreemde oorden.
    Met Pasen komen Martin en Roos gezellig langs op hun scooter, dan gaan we lekker met elkaar eten! Groeten van Wil-Ma'tje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goeie verjaardag!
    Culinaire hoogstandjes.
    Hier Eerste paasdag bij Ma
    op de camping in Leimuiden.
    Tweede paasdag sparrib party
    in onze achtertuin!
    Fijne pasen!

    BeantwoordenVerwijderen