dinsdag 7 juni 2011

Testbeeld

Na zo'n zeven weken radiostilte zijn we eindelijk terug in de lucht met onze verkwikkende avonturen.
Het geval wil dat het weblog in China - waar we ons begaven - geblokkeerd is. De toegang tot ons toch tamelijk onschuldige blog wordt, net als Youtube, Facebook en dergelijke social media kranig geweerd. Enfin, we waren even op testbeeld, maar vrees niet, we doen de aankomende dagen een time laps van de afgelopen periode!

2 opmerkingen:

  1. Jaaa daar zijn ze weer! Dank voor jullie kaartje. Leuk, post uit China, krijg je niet elke dag. Hier alles goed. Wij hebben, in het kader de wereld is groot, maar dichtbij is ook wel eens leuk, een vakantiehuisje verworven net boven Amsterdam. Bij mooi weer zijn we daar te vinden. Als jullie terug zijn doen we BBQ (met vegetarische happen voor Ed). Ik ga komende dagen weer eens lezen wat jullie allemaal beleven. Wij gaan geen blog bijhouden van het boer'n leven, maar je ziet op FB wel een paar koeien (overburen) eenden etc voorbij komen :-) X Suz

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha die Ed en Shu,

    Fijn, dat jullie weer in de lucht zijn. Dan kunnen we opnieuw genieten van al jullie belevenissen en avonturen. Ook nog bedankt voor de leuke kaart. Tenslotte stammen we volgens het verhaal af van deze jongens.

    H.gr. Roos en Ruud.

    BeantwoordenVerwijderen