dinsdag 14 februari 2012

Singapore locals

Reizen door Azië is niet alleen het ontdekken van nieuwe plekken en het ontmoeten van interessante mensen, maar juist ook het afspreken met vrienden die we ondertussen in Azië hebben leren kennen.
Brett en Jaki hebben we twee jaar geleden in Koh Tao leren kennen. Dankzij hun Chinese website waren wij regelmatig in de Golf van Thailand en de Bohol Sea te vinden met Chinese duikstudenten.Als Singapore local wist Jaki als geen ander ons door de nauwe straatjes van Singapore te leiden naar de plek met de lekkerste plaatselijke toetjes. Aan de tafeltjes in het met bouwlamp felverlichte steegje eet men hier soya pudding.
Deze avond konden we combineren met de ontmoeting met James die hier lekker uit zijn bakje soya pudding zit te lepelen. James was ooit een duikstudent van Shu in Koh Tao en heeft ons vorig jaar oktober nog in Panglao op de Filipijnen opgezocht.

1 opmerking:

  1. Hé Shu, het lijkt toch verdacht veel op onze griesmeel pudding waar Jan zo dol op is! Voor vanavond is er voor Jan een echte pompoes want hij moet nog even aansterken voor zijn knieoperatie, ha, ha!

    Volgens mij heeft Maarten liever een sappige biefstuk, hij kijkt iet wat genuanceerd voor zich uit!

    Groeten aan Ed, het gaat hier helemaal goed!

    BeantwoordenVerwijderen