zaterdag 4 februari 2012

Van Münster naar KL

Als fanatieke lezers van ons weblog, weet u dat er maar één 'volger' de trouwste kan zijn en dat is uiteraard moeders Wilma. Tóch is er iemand stinkend zijn best aan het doen om een ereplaatsje naast haar in te nemen.Vanuit Bali kwam Maarten van Münster - twee dagen na onze aankomst in Kuala Lumpur - ons achterna gevlogen.Hardnekkig bleef hij ons in het Suria KLCC - de shopping mall onder de Petronas Towers - op de hielen volgen.
En wat Maarten betreft, hij reist nog twee weken met ons mee en het is nog lang geen tijd om naar huis te gaan.
Met een lollie in zijn hand is Maarten ons meer waard dan diamanten en platinum!
Aangezien wij de maanden april, mei en juni weer in Koh Tao zullen doorbrengen, zijn wij zeer benieuwd wie van jullie er nog zullen volgen.

2 opmerkingen:

  1. Hé vrienden onder elkaar..., dit is een aangename onderbreking van het alleen op elkaar gerichte deel van de reis! Maarten geniet hier zichtbaar van, compliment hij ziet er goed uit!

    Ja, op dit moment is de bevolking van Nederland helemaal verdeeld, de ene helft denkt alleen aan schaatsen, sneeuw, wedstrijden en glüwijn, de andere helft wil direct met onze wereldreizigers naar Koh Tao!

    In Oostenrijk wordt het komend weekend de alternatieve elfstedentocht gereden in een gevoelstemperatuur van -40, vannacht was het hier -12. Gisteren heeft een sneeuwdeken ons landje bedekt! Dus vandaag op pad met de camera!

    Zorg goed voor elkaar en vooral voor die lieve "volgzame" Maarten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Ed en Shu,
    Super, dat jullie vriend naar jullie is toege-komen en dat hij jullie boodschappenlijstje heeft afgewerkt. Kun je weer eens lekker van de ouderwetse Hollandse smikkeldingen genieten. Inderdaad frappant, dat zoveel Zwitsers daar naartoe komen. Het is ook super, dat jullie het zo geweldig naar jullie zin blijven houden, maar gezien het resultaat van alle foto's zou menigeen dat ook wel willen. Jullie blijven voorlopig nog even weg, maar ook wij blijven jullie blog met veel belang-stelling volgen. We genieten elke keer van al het moois en de smeuiege verhalen. Met Roos gaat het gelukkig weer wat beter. Is weer een stuk rustiger. Heeft er echter een slijmbeurs-ontsteking in haar linker schouder bij gekregen en dat is niet bepaald prettig, maar ook dat gaat langzaam vooruit. We houden de moed er in, dan komt het wel weer goed. Jullie zitten momenteel goed in het warme oosten. Hier is het regelmatig strenge tot zeer strenge vorst (boven de -15 graden) dus het lijkt er op, dat er een elf stedentocht zit aan te komen. Nou, dat horen jullie nog wel.
    H.gr. Roos en Ruud.

    BeantwoordenVerwijderen