dinsdag 14 februari 2012

Sink-a-poor

We hebben weer een nieuwe landenstempel in onze paspoorten: Singapore. Wereldberoemd om de haven, de alom vertegenwoordigde ongeremde verering van de God van het Kapitalisme en - zeker niet geheel onbelangerijk - de heerlijke vooruitstrevende cuisine.
We zijn blij dat Maarten nog steeds met ons meereist. Niet alleen vanwege de gezelligheid, maar vooral ook omdat hij foto's kan maken waarop we voor de verandering alletwee staan. Hierboven een plaatje van het beroemde uitzicht op Marina Bay en de wolkenkrabbers van het Central Business District.
Shu doet een 'Toren van Pisa-tje' met het dak van het Marina Bay Sands Hotel. Een recente aanwinst in Singapore's rijtje landmarks. Onze eerste indruk: Singapore is uitermate leuk, het is een soort Hong Kong op Ritalin.

1 opmerking:

  1. Knap stukje werk, de architectuur van deze stad staat op een zeer hoog niveau! Strak, heftig omhoogrijkend, kunst is dit toch????
    Ik heb er veel bewondering voor!

    Het eenvoudige eiland leven staat nog op het netvlies en nu dit..., mensen waar wil je leven?

    Als vrienden samen door de stad trekken is uniek, met humor kan je het leven op de korrel nemen, zo vergeet je het nietige van de mens.

    Het hippe stadse jurkje van Shu Ming is ons wel opgevallen, fleurig en modern! Zo kan je "gezien" worden!

    De stoere mannen redden het wel, slim, eigengereid en vooral hun smaak/gevoel is uniek! Ed en Maarten, have a good time in the bick sity! Pas goed op Shu Ming!

    BeantwoordenVerwijderen