donderdag 9 februari 2012

Sportieve mannen

Om meer van het eiland Tioman te ontdekken, besloten we van de plaats ABC naar het noordelijker gelegen Salang te gaan. Vanaf Salang zou bovendien het duiken beter gefaciliteerd zijn, dus we gingen er een kijkje nemen.
Na een fikse warming up - vandaar de glimmende zweetnek - aanvaarde Edje Kadetje de uitdaging. Sportief als hij is, legde hij de twee uur durende tocht door de jungle te voet af.
Maarten daarentegen durfde de uitdaging met z'n ogen dicht aan. Sportief dong hij RM 10 van de prijs af om met een bootje naar Salang gebracht te worden.
Uit pure solidariteit is Shu maar bij Maarten in het bootje gestapt. Een vriend die helemaal uit Nederland op bezoek komt, kun je tenslotte niet in z'n eentje tien minuten met een bootje laten varen.

1 opmerking:

  1. Ontdekkingsreizigers, ieder op eigen wijze..., maar niet eigenwijs?? Ed ging dus afzien, dat is gewoon eens heel lekker, zweten, zeulen en gewoon moe aankomen! Grote vrienden Shu en Maarten in het bootje kozen voor het ruime sop, de hereniging met Ed was daarna weer ultiem!!!

    Dat waren de 11 stedentochtreizigers ook van plan..., helaas hier komt het er (nu) nog niet van jammer, jammer! Afgelast!

    Echter vandaag werd het toch onverwachts een extra feestdag, er is een kleine Pattinaja geboren!!!!!! Hoera! Het lieve meisje heet Olivia, Pappa John, Mamma Seska en bick brother Dani zijn er héél blij mee!!!!

    BeantwoordenVerwijderen