zondag 27 mei 2012

Instructor Exam dag 2

De Instructor Exam (IE) kandidaten hadden vandaag twee presentaties op hun schema staan; theorie-presentatie voor de klas en praktijk-presentatie in de zee.
Nadat 's ochtends de theorie-presentaties met mooie cijfers waren behaald, sprong iedereen op de Buddha View taxi op weg naar de pier in Mae Haad.
Iedereen leek erg ontspannen.
‘The Blues Brothers’ JP en Max waren ook op de taxi aanwezig.
In eerste instantie was Shu de Chinees-Engelse vertaler voor Wei en Julia, maar uiteindelijk bleek dat zij beiden voldoende Engels spraken, dat Shu niet meer zo hard nodig was. Dat betekende echter niet dat haar mentale steun niet welkom was.
Eenmaal aangekomen op de boot, begon iedereen hun uitrusting klaar te maken.
Ban’s Dive Resort, Koh Tao’s grootste duikschool. Van alle duikscholen in de wereld, certificeren zij namelijk de meeste duikstudenten. Ban's stelde hun boot, tanks en nog wat andere duikuitrustingen beschikbaar voor de IE kandidaten. Ellie, Ban's boat master geeft een briefing over de boot.
Onze Buddha View kandidaten waren in twee groepen verdeeld. Hier wacht het groene team op hun beurt om de briefings te geven.
Je zult moeten toegeven, bij het zien van deze prachtige achtergrond - en dan bedoelen we niet zozeer de gespierde PADI examinator Hans - dat dit bepaald geen vervelende omstandigheid is om een examen af te leggen.
Terwijl Julia haar briefing geeft, kon het groene team van Buddha View hun presentaties starten met PADI examinator Tim. Aan het einde van de dag was wederom iedereen geslaagd voor de praktijk-presentaties in de zee. Gefeliciteerd iedereen en heel veel succes morgen tijdens jullie laatste examen-presentatie!

1 opmerking:

  1. Hallo lieve mensen van Koh Tao,

    Ik zie allemaal opgewekte gezichten, zij hadden er zin in. Wat een organisatie is dit examen, daar moet hard gewerkt worden.

    Het is toch uiteindelijk een DOL-FIJN examen geworden, met zoveel geslaagde sportieve duikers, dat is bewonderendswaardig!

    Als moeder zit je "na een dag met gedachten op jullie mooie eiland", helemaal te glimmen als je het bericht leest en de diploma's worden uitgereikt!

    Edwin en Shu Ming het is geweldig zoals jullie het tot een goed resultaat hebben gebracht, blijf zorgvuldig en geniet van de resterende weken op Koh Tao!!!

    BeantwoordenVerwijderen