maandag 24 augustus 2015

Inside out

Shu moest en zou naar de waanzinnig enge film Inside out. Ed ging alleen akkoord op voorwaarde dat we de Special De Luxe Platinum Seats zouden nemen in de bios in Bali.
Zo gezegd, zo gedaan. Super riante lederen fauteuils die te transformeren zijn in ligstoelen.
Het meegeleverde dekentje was iets te kort, maar Ed heeft het overleefd. Check hier de trailer van de film, maar wees gewaarschuwd!

2 opmerkingen:

  1. GROETENUITASSENDELFT 4
    Hi GLOBBETROTTERS!
    Geen bericht goed bericht (ha ha)
    Het was even stil vanuit Azie, maar dan die vloedgolf aan positieve berichten. Ongelofelijke mooie onderwaterfoto,s van vissen met een naam waarvoor je bijna gestudeerd moet hebben?. De Waterworld Duikbelevenissen en ervaringen op de mooie Indo Seren, die hadden ze zeker bij Sail Amsterdam(een week geleden) graag zien binnen lopen/varen.En dan ook nog bezoeken aan onbewoonde eilanden (stoer Shu) en lijkt het wel op een spannend jongensboek (sorry Shu).En na Balie, (met stokjes)uitgebreid smullen in Singapore, en lijkt het wel vacantie ha ha. Maarrr vanuit verre vreemde oorden wil je natuurlijk graag iets over je kikkerlandje(en de rest van de wereld ) horen?
    Het weer in Assendelftis de afgelopen tijd zeer wisselvallig geweest, zeer hete dagen met ook heel zwaar weer. Enorme buien (en kan ik dit zonder opscheppen ook WaterWorld noemen.25 Juli was er de zwaarste storm (in Assendelft/Ned) ooit.Zitten jullie even goed! Laasts melden ik jullie de slechte situate van Griekenland, wel die is tijdelijk opgelost (met een lening van Europa) van 85 Miljard, de rijken grieken dansen nog de Sorba, maar voor de gewone man/vrouw is het zuur te noemen.Sinds jullie vanuit Europa zijn vertrokken, wordt Europa (helaas) overspoelt met bootvluchtelingen, Duitsland spand de kroon met 800.000 vluchtelingen, ook in Nederland is er een sterke toename triest triest triest.Het is me al met al helaas een aardig potje negatief nieuws, maar zulle wij er met zijn allen toch iets positief van proberen te maken!!!Als ik jullie,s vastgelegde mooie vissen vergelijk met de Assendelftse Baars of Snoek staan jullie toch echt aan de goede kant van de aarde voorwat het vissen betreft.De Temperatuur in Assendelft is momenteel 21 graden,maar ik blijf jullie,s temperatuur en de rest van het Avontuer volgen. Ed&SHU, Be carful, be Happy!!! Groeten Henk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo..., als Henk is geweest dan hoef ik er niet veel meer aan toe te voegen, dat is zeker geen "gekke Henkie"! Wij blijven positief op weg met en naar de goede dingen in het leven! Dat zijn jullie dus ook als waterkunstenaars, make your day! Love you MA

    BeantwoordenVerwijderen