maandag 24 augustus 2015

Jamez

We kwamen aan in Singapore en dan moet er gegeten worden. Want Singapore is dé hotspot voor vooruitstrevende fine-dining en hogeschool smaakbeleving. En wat is er nou leuker dan met een bevriende Singaporees te gaan eten in één van Singapore's beste Vegetarische restaurants? We contacten Jamez en de afspraak was gemaakt.
Jamez is een fijne oud duikcursist van Shu en vegan in hart en nieren. Hij leidde ons naar Herbivore, tot voor kort bekend onder de naam Zen: een vegetarisch sushi restaurant; kom daar maar eens om in Nederland. We hebben nog een lange weg te gaan.
We aten onze stokjes er bijna bij op. Lieve mensen, wat een genot. 

2 opmerkingen:

  1. Ik zei het al tegen Ma Rebecca, die twee gaan natuurlijk op zoek naar een klein restaurant om daar heerlijk te eten en ja hoor 't is weer zover. Verheugen wij ons op 3 oktober met de hutspot/klapstuk en wittebrood met haring zien wij hier de verfijnde keuken!
    Gieren hier de herfststormen om het huis en kreunen de bomen. met zo'n 32 graden is op Sebu aangenaam toeven. Verschil moet er zijn, zo is het!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We hebben het er vaak over gehad dat er in Nederland zeker nog een markt voor vegetarische restaurants is. succes met het vervolg van de opleiding!

    BeantwoordenVerwijderen