dinsdag 25 augustus 2015

Van Singapore naar Cebu

Nog voordat de wekker vanmorgen om 4:45 uur af ging, waren we al alive and kicking. Blij en opgetogen stapten we in de taxi om het laatste stukje naar de Filipijnen af te reizen.
Het vliegveld Changi in Singapore heeft veel te bieden: van bioscoop tot entertainment decks waar je vouchers kunt winnen voor make-up monsters, gratis thee en korting op koffie kunt krijgen. Er is zelfs een hele reclame zuil ingericht speciaal voor Shu!
Op het buitenterras is er een echte zonnebloementuin.
Shu kan het haast niet geloven: ze zou bijna denken dat er 'Made in China' op de bloemen staan.
Na drieënhalf uur vliegen, zien we in de verte het eiland Bohol liggen en bevinden we ons boven het eiland Cebu. Het is dan eindelijk bijna zover... Philippines Siren, here we come!

4 opmerkingen:

  1. Ontdekken ze op CEBU (ik heb het op de kaart NIET kunnen vinden) ook nog heldere sneeuw, en dat kan mooi worden.Geniet lekker Globe trotters!
    Henk (in het kort)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lol, de kick van het reizen met verrassingen, yes SHU, wie weet vinden jullie ED ook nog maar dan zal die naam ook een andere betekenis hebben! Blik van herkenning.., eindelijk een schip met aan boord een Hollandse captain, 't wordt vast een feesie deze reis! Maak er wat van wereldreizigers!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wisten jullie dat de gemeente Haarlemmermeer een partnergemeente van Cebu-site is? De burgemeester van de mooie stad heet Mike Rama en er zijn 4 universiteiten waar Iraniërs en veel Aziaten studeren omdat het er relatief voordelig is. De gemiddelde temp. is daar 30 graden met aardig wat neerslag maar dat zijn jullie wel gewend! Na oktober wordt het beter! Succes met de opleiding, dat is aan jullie goed besteedt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Spannend allemaal. Geniet ervan!

    Groetjes

    Dirk-J

    BeantwoordenVerwijderen