vrijdag 21 augustus 2015

Transfer naar Philippines Siren

We hebben vier trips gedaan op de Indo Siren. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat we in totaal acht trips in Komodo National Park zouden doen. Na vier trips worden we echter overgevlogen naar de Filipijnen om in te schepen op de Philippines Siren. Er zijn wat dingetjes met Indonesische visa en zo. Niet getreurd, een geweldige kans om ook de Filipijnen te zien en de boot en crew aldaar te leren kennen.
We zullen de fijne crew van de Indo Siren missen. Duikgids Ungke niet als minste.
En duikgids Inyo, man-met-een-hart-van-goud, hopen we in de toekomst ook zeker nog te treffen.
Van hardwerkende Hendra, het jongste lid van de crew en daardoor aldoor het haasje, moesten we al eerder afscheid nemen. Hij vertrok al na trip drie, maar we vergeten hem, en de andere leden van de crew niet. In wisselende samenstelling: Hasbiah, Defli, Ketut, Ruslan, Arfan, Ane, Ciska, Fendi, Bambang, Adri, Gusti, Joe, Ungke, Inyo, Rahman, Andre, Kathy.
Shu's pak hangt te drogen voor de reis naar de Filipijnen.
Shu's duikstation voor de afgelopen 40 duikdagen. De spullen zijn inmiddels ingepakt en we zijn nu op Bali. Zondag 23 augustus vliegen we naar Singapore en op 25 augustus arriveren we op Cebu - klaar voor een nieuw avontuur!

1 opmerking:

  1. Hé, ik zag dat er nog berichten waren die wij niet hebben gezien. Werkend samen met de "manschappen", zo dicht bij elkaar is een uitzonderlijke belevenis, flexibele aanpassingen zijn van belang! Bijzonder dat jullie je zo goed kunnen redden. Wat een materiaal is er voor nodig om onder water te kunnen "leven"! Respect!!!!

    BeantwoordenVerwijderen