woensdag 13 oktober 2010

Goed- en welverdiend

Na vier maanden zit mijn werk als duikinstructeur op Koh Tao er voorlopig even op. De laatste tweeenhalve week was het ook nog eens keihard knallen vanwege de drukte rondom de Chinese herfstvakantie. Daarbij heb ik mijn allerliefste en tevens meest vertrouwde collega/Divemaster helaas moeten missen. Godzijdank waren niet alle 1,4 miljard Chinezen op het idee gekomen om te leren duiken op Koh Tao! Het mooie van dit verhaal is dat we weer extra centjes hebben om onze reis en avonturen samen voort te zetten vanaf 1 november.
Nu de storm (van klanten) voorbij is, is het eerst even tijd voor een welverdiende relax- en verwendagje.

1 opmerking:

  1. Hallo Ed en Shu Ming,

    Even de afstand overbruggen, Nederland-Azië, de toppers houden het vol, even separaat verder? Jullie redden het wel en als er hindernissen op de weg zijn, Holland is maar één dag vliegen!

    Al met al vind ik dat jullie het uitstekend hebben gedaan, Shu Ming wilde op Koh Tao blijven duiken..., Ed paste zich direct aan fotografeerde en sjouwde met de zuurstofsylinders. Samen ervoor gaan, dat is een prachtige basis voor een uitstekende relatie! Flexibel, ja dat zit erin, Ed even naar zijn familie, hard aan de slag voor een belangrijk instituut.

    Het weerzien in Kuala Lumpur? Daar kunnen jullie je alvast op verheugen, het duurt nog maar 2 en een halve week!

    Ed is bizzy en Shu Ming maak je sterk voor de reis, bereid je goed voor dan ben je heerlijk ontspannen!

    Wij leven mee, veel geluk! Wil-Ma'tje

    BeantwoordenVerwijderen