vrijdag 29 oktober 2010

Licht in zicht

Lichtvoetig en zeker niet uitzichtloos liep ik door Kuala Lumpur by night. Kijk eens wat mooi!
Het gebouw van het ministerie van communicatie, tegenover Merdeka Square, waar sinds 1957 jaarlijks in augustus de bevrijding van Maleisie wordt gevierd.
De Menara KL of KL Tower, de 421 meter hoge televisietoren. De spits van deze toren steekt boven die van de Petronas Towers uit, omdat de Menara KL op een heuvel, Bukit Nanas, is gelegen.
Nog een keertje dan... de Petronas Twin Towers.
En over drie nachtjes slapen zijn Ed en ik weer samen op een plaatje te zien, net als deze lichtpuntjes.

1 opmerking:

  1. Hallo Schone Nachtvlinder,

    Wat een Beautisch, verlichte menselijk bouwwerken een belevenis om dit te kunnen vastleggen. Stedelijke kunst op wereld niveau!
    Fijn dat je even de tijd had om zo heerlijk te badderen, daar krijg je weer nieuwe energie door! Hier is alles rustig, nadat wij met elkaar bij Mart en Roos hebben gegeten heeft Ed tot in de nacht 02.30 aan zijn fotoreportage gewerkt, gelukkig gaat vannacht de klok een uurtje terug, dan kan hij morgen iets langer slapen. Het zijn bijzonder raportages geworden, met de familie zijn de foto's heel goed geluk, zo geinig, m'n zus is fotogeniek. Zondagmiddag brengen wij zijn kleding terug naar Amsterdam en dan vliegt Ed snel naar je toe! Ik ga vanmorgen in de kerk fruitschalen ophalen voor de zieken in onze woonwijk, dat doen wij op oogstzondag. Van de overvloed van de oogst worden de mensen verwend, maandag ga ik bij ze op bezoek, gezellig een praatje maken uit belangstelling!
    Wij sturen je lieve groeten uit Alphen, hou nog even vol! Bick kiss Wil-Ma'tje

    BeantwoordenVerwijderen