maandag 14 november 2011

Laarni 50

Sierra Madre's mama, eigenares en baasie Laarni bereikte gisteren de heuglijke leeftijd van vijftig jaar. Naar Filipijns gebruik werd er een feestmaal bereid en iedereen die betrokken is bij de duikschool werd van harte uitgenodigd om een vorkje mee te komen prikken. Laarni is een echte schat. En zeg nou zelf, die vijftig jaren zie je toch niet aan haar af.
Ons geluk was dat er zeer recentelijk een nieuwe chefkok is aangesteld om de keuken van het nieuw te openen restaurant van de duikschool te gaan bestieren. Zijn vuurdoop was een feestmaal voor de uitgehongerde divemasters en bootmannen.
De hongerige wolven deden zich tegoed aan gefrituurde kippenpoten, gevulde inktvis en andere heerlijkheden. Wat ons betreft mag Laarni vaker jarig zijn.

1 opmerking:

  1. Goed hé van Baasi Laarni,
    Haar zonnige, levenslustige uitstraling komt ook mede door de jonge mensen om haar heen, zij geven haar veerkracht en energie!
    Van ons de hartelijke felicitaties, wij zijn met elkaar verbonden want zij mag nu toch een beetje "moederen"over Ed en Shu Ming, alhoewel ik denk dat Shu Ming daar een beetje te bijdehand voor is. Ed laat zich wel "eventjes" bemoederen, echter als hij vol zit met lekkere ontbijten en zijn buikje zwelt dan trekt hij subiet snel verder! Alle moederlijke energie zet hij om in actie, sjouwen, reizen, met een ieder kletsen, op onderzoek gaan, lopen en spelevaren!

    Ach wat heb ik het als moeder toch geweldig dat ik dat allemaal mag volgen, vandaag ben ik weer helemaal blij!!

    p.s. zeg maar tegen Laarni dat ik denk dat zij later een héél leuk oud vrouwtje wordt, ha,ha!

    BeantwoordenVerwijderen