donderdag 3 mei 2012

Arnold

We hadden al eerder een totaal verwend kattenbeest in ons voormalig huis op Koh Tao. De charmante dame was bekend onder de veelzeggende naam Poopsie en werd in een eerdere post aan u voorgesteld.
Herkent u deze grijze showpoes nog – nee, niet Shu, maar de langharige fluffy dame met groene ogen. Onze oude prinses Poopsie is met een nichtje van de eigenaar van ons oude huis vertrokken naar het vaste land.
We hebben een nieuw exemplaar op de kop kunnen tikken. Alleen is deze leenkat een heel stuk minder actief [lees: hij haalt met veel gemak zijn broodnodige 16 uur slaap per dag].
Hij komt af en toe miauwend als een kat in het nauw bij ons appartement aanwaaien en stort zich na genuttigd diner voldaan ter aarde of op de sofa. Hij wordt op zijn vroegst weer wakker wanneer zijn maag onrustig begint te knorren.
We noemen hem Arnold – vanwege zijn zwarte nek en het feit dat hij, ondanks zijn flegmatieke levensstijl, beschikt over een breedgeschouderde en extreem flexibele fysiek.

1 opmerking:

  1. Prettig om kennis te maken met Arnold, maar ik vind wel dat hij voor jullie Hollandse achterban wel even zijn iet/wat luie oogjes had kunnen openen!

    Als je de eer te beurt valt om met je foto over heel de aardbol te worden gezonden dan moet je slim en kattig te voorschijn komen!!!

    Echter ik snap het al, Arnold wil zijn prachtige atletisch kattenlijf sparen voor nachtelijke uitstapjes waarvoor hij dan helemaal in vorm is. Nou..., ik moet zeggen hij is een plaatje! Veel poezen harten zullen sneller gaan slaan bij het zien van deze Aziatische Kampioen!

    BeantwoordenVerwijderen